Görbeszakértők, légyszi nézzetek már rá, hogy volt-e már ovum, vagy ne is reménykedjek? Ciklusaim 34-35 naposak,
2014. jan. 16. 12:27
1/38 anonim válasza:
Lehet, hogy kb. két napja megvolt, de ez csak a folytatásból fog biztosra kiderülni.
2/38 A kérdező kommentje:
köszönöm! megijedtem,hogy ma leesett, reménykedhetek még?
2014. jan. 16. 12:31
3/38 anonim válasza:
36,5-ig nem számít leesettnek, ha annál lejjebb megy, akkor "leesett", így csak a vonalon van. Még két nap kell, hogy biztosra kiderüljön, megvolt-e vagy csak próbálkozott.
4/38 FKKTorp válasza:
Szerintem simán lehet hogy a 20.cn-n volt ovud, mert van hogy ovu utáni 2nap kicsit visszaesik a hő. De biztos csak akkor lesz ha a következő 2-3napban szépen elkezd megint emelkedni.
5/38 A kérdező kommentje:
a 17-ik ciklusnapomon 20 mm-es tüszőt mért a diki, ezért reménykedek,hogy meg is repedt..
2014. jan. 16. 13:25
6/38 anonim válasza:
Ha ez segít, személy szerint nekem mindig az első emelkedett hőjű napon van az ovum.
Elvileg a tüszőrepedés lehet a legmélyebb hőjű napon (ekkor lehet legkorábban), de az első három emelkedett hőjű napok valamelyikén is.
7/38 anonim válasza:
szia. Én 8 hónapja hőmérőzök és vezetem a cikluson...még nem volt ovud....a hőd esetleg azon a napon azért mehetett fel mert esetleg nyugtalanabbul aludtál ...vagy ha vettél be esetleg valami gyógyszert aznap....én belinkelem az enyémet ha nem gond neked ....szerintem mondjuk nekem egy nappal később de lehet hogy kettővel húzta be a ciklus.hu
8/38 anonim válasza:
[link] napig azért nem mértem mert eltört a hőmérőm ...:( egyébként utrogestan-t szedek úgyhogy kissé tanácstalan vagyok, hogy a hő attól magas vagy a gyógyszertől. Az előző hónapban is szedtem de akkor nagyon ugrált a hőm és a 27. napra meg is jött az utro mellett is. A ciklusaim 25-26 naposak általában.
10/38 anonim válasza:
valamiért nem nyitja meg ...pill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!