Nemvárt előtt 1 nappal teszteltem, lehetséges hogy pozi ha csak későn jelent meg a második csík?
Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy tesztet, 3 perc mulva negatív lett. Viszafeküdtem aludni és egy óra mulva mikor felkeltem, határozottan ott volt 2 csík. Most akkor reménykedhetek? holnapra nemvárom.
Tudom,rá van írva a használati utmutatóra,h 5 perc után már nem valós eredményt mutat, de ilyen még sose volt...ha nem volt csík,akkor később se volt semmi...
2014. jan. 14. 08:46
11/23 anonim válasza:
Ez pozitiv. Az elso tesztemen nekem is idon tul jott ki a 2. Csik, ami olyan halvany volt, hogy csak na(igaz en nagyon koran, a 24 ciklusnapon,10 dpon,du csinaltam)! :) de tudtam, hogy nem veletlen vagy szellemcsik!! Meg sose lattam szellemcsikos tesztet(marmint sajatot) ami negativ az negativ volt. Amin volt csik, ott volt baba. Pedig rengeteg tesztet csinaltam mar. :) en biztos tesztelnek holnap is, igy is tettem par napig,mert nem birtam. Erdekes mert elso baboval csak egyetlen egy tssztet csinaltam, a masodikkal meg vagy 8at. :) drukkolok, majd irj. N 15 heteske
12/23 A kérdező kommentje:
huhhh...még olyan hihetetlen... reggel első dolgom lesz tesztelni.ha az is pozi, mikor érdemes dokihoz menni?
a héten? vagy várjam meg a jövő hetet?
2014. jan. 14. 13:00
13/23 anonim válasza:
Ha meg akarsz győződni, hogy jó helyre ágyazódott be, stb, akkor elmehetsz hamar is. Nekem azt mondta a dokim, legalább egy hét késés után menjek. % hetesen, petezsák, szikhólyag látszott. :) majd írj a holnapi teszt után. N
15/23 anonim válasza:
gratula pozitív!Nem kell szerintem másik teszt de ha akarod csinálj.:):)
16/23 A kérdező kommentje:
Csináltam reggel tesztet, hát ő is két csikos lett...igaz kb 4 perc után kezdett előjönni ès halványabb mint tegnap,de ott van...olyan hihetetlen...
2014. jan. 15. 06:51
17/23 anonim válasza:
Gratulalok! :) kepet mutatsz? :)
18/23 A kérdező kommentje:
2014. jan. 16. 06:46
19/23 anonim válasza:
Nekem sem igen erősödött mutatok neked képet. 11,12,13 dpo a felső 3. Utána erősödött jobban. :) Gratula még egyszer!
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!