Mensi utan 2 nappal lehetseges? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
20.an mult el a mensim,21-22.en egyutt voltunk ferjemmel.Mind a ket nap belemelvezett,a ciklusaim 29 naposak,eddig meg nem csinaltunk ilyet,egesz idaig azt hittem h lehetetlen h teherbeessek mensi utan,de most valahogy felek mert meg nem akarunk babat,ezert kerlek segitsetek nekem,valakivel mar torten ilyen?#élvezet #mensi utan 2 nappal
2013. júl. 23. 00:07
1/3 anonim válasza:
Én mensi alatt fogantam. Szóval igen, lehet ilyen.
2/3 anonim válasza:
En a menstruaciom utolso napjan voltam egyutt a ferjemmel.
Teherbe is estem.Ma mar 7 honapos a lanyunk.
Kicsi ra az esely,de nem lehetetlen.
3/3 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyi az esely ra,de itt sok helyen olvastam ilyen kerdeseket es mindenhol ilyen valaszok voltak h ok mensi alatt vagy utana estek teherbe,van aki nem esett teherbe vagy ismertek vkit aki nem? irjatok kerlek,nem tudom mit csinaljak,ketsegbe vagyok esve:(
2013. júl. 23. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!