Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS-ok és sárgatest-elégtelen...

PCOS-ok és sárgatest-elégtelenséggel küzdők segítségét kérhetem?

Figyelt kérdés

Eddig nem is gondoltam, hogy baj lehet a peteérésemmel, de mivel hónapok óta nem jön a babó, így elkezdtem mérni a hőmet és nagyon sokat olvastam már mindenféléről.

Mivel a hőm stagnált az ovu környékén és csak 3-5 nappal később ment fel kicsit, beparáztam. Néztem görbéket és láttam, hogy akiknek peteérési problémái voltak, vagy cikk-cakk görbéjük volt, vagy nyílegyenes, vagy nagyon rövid volt a lut. fázis, vagy nagyon hosszú vagy nagyon rövid a ciklusuk.

Ti honnan sejtettétek, hogy baj van?

Nekem egyébként 31-33 napra jött meg eddig és mindig volt középidőben tojcsi nyák és ovus fájdalom is. Én nem szoktam barnázni sem mensi előtt (látam ez is tünet lehet).

A mostani ciklusban is a pé előtti nap óta szinte minden nap volt ovus fájdalmam, ált. esténként.

2014. jan. 12. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Van görbéd? Először is ki kellene deríteni miért nincs ovud, milyen kezelést kapsz a PCO-ra?
2014. jan. 12. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Semmilyet. Lehet, nem is vagyok.Csak gyanakszok, azért kérdezem azt, akik ezzel küzdenek, hogy nekik hogy volt.

Sajnos csak most kezdtem mérni a hőmet, kb az ovu napjától. Az ovum elvileg 7-én lett volna, én 2-ától mérem. Mindig 36,5, 2szer volt 36,4. Tegnapelőtt 36, 8, tegnap 36,4, ma 36,6.

Nem tudom, volt-e ovum, mert az összes görbét, amit néztem, ovu után jóval megugrott a hő.Ráadásul szerintem 2-án volt ovum (az előtt, alatt és után volt tojcsi nyák).

2014. jan. 12. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne tudni az alaphőmet, de ahhoz teljes ciklusok kellenének hőméréssel. Most már mérem, de messze van még a köv. hónap vége, hogy kiderüljön, akkor is ilyen egyenes a görbém.
2014. jan. 12. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam úgy derült ki, hogy össze-vissza ugrált a hőm, elmentem endokrinológushoz aki csinált hormonsort, és terhelt vércukor és inzulint.
2014. jan. 12. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat!
2014. jan. 12. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem tök szép görbém volt, mindig nyílpontosan lehetett követni. Annyi volt csak, hogy elvetéltem, aztán évekig nem estem teherbe.

Így jutottam el endokrinológushoz, ahol kiderült, hogy gáz van... Csináltak nálam is hormonsort, és terhelt cukrot, inzulint, és akkor derült ki. Ezekből simán kiderül, hogy van-e gond, és csak 3 szúrás :) Ha gyanakszol, hogy az, akkor érdemes megcsináltatni!

2014. jan. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!