Lehet olyan, hogy valakinek az első terhességével nincs gond, aztán sárgatest elégedetlenség miatt következővel elvetél?
Van már egy lányom, a terhességem alatt nem volt semmi gond. 2. terhességemmel elvetéltem, 8. héttől barnáztam, 12 hetesen elvetéltem (külföldön élek, nem kaptam gyógyszert, meg se néztek, csak már mikor elvetéltem) és mivel babát nem találtak, így azt mondták, 5 hetes lehetett, felszívódott. Minden egyebet megtaláltak. Ez több hónapja volt. Ma kellett volna megjönnie, de csak barnázok (nagyon enyhén) már 3 napja. Nem tudják a vetélésem okát, de mi van, ha sárgatst elégtelenség miatt, s most ugyan az lehet?
Nem tudom, hogy akkor mit csinálok, itt nem írnak fel gyógyszert. Magyarba szerintetek ha megkérek rokont, fel tudja nekem íratni a gyógyszert, ha mondjuk pozitívat tesztelek a napokban?
És ha nem is az a bajod? Millió oka lehet a vetélésnek.
Én ezt nem játszanám el.
Esetleg Angliában történt mindez Veled?
Csak azért kérdezem, mert én az első terhességemnél gyógyszert kaptam sárgatest elégtelenség miatt, igaz még Magyarországon volt mindez.
Most Angliában élünk és lassan szeretnénk tesót, de pont az itteni "12. hétig letojjuk, hogy mi van veled" hozzáállás tart vissza.
Ha megtudsz valami konkrétat, megírnád majd? Az sem baj, ha hónapok múlva.
Bocsi az offért!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!