Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lett valaki babás sárgatest...

Lett valaki babás sárgatest elégtelenséggel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Pontosan mit értesz ez alatt?Hogy előre tudod hogy Neked az van?

Nekem a második terhességemnél derült ki,miután az első babám elment,és a második is nehezen indult(vérezgetés)hogy a sárgatest működése nem megfelelő,nem táplálja a babát,de kaptam gyógyszert,igaz hogy a 11.hétig vérezgettem,de utána minden oké lett.

Tegnap volt 8 hónapos "nagyfiú" :)

2011. máj. 6. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál!

Nem tudom hogy mi van velem, csak félek, nehogy ez legyen, mivel ebben a ciklusomban már 4 napja pecsételgetek pedig soha nem szoktam és nem tudom mitől van ez, pedig még 1 hetem lenne a nemvárt mensimig!! És ezért nagyon aggódom! Ha hamarabb megjön, akkor meg túl rövid lesz a luteális szakaszom ami úgy tudom szintén sárgatest elégtelenséget jelenthet...:(

Eddig minden rendben volt és ha most netán lerövidül a luteális szakaszom, akkor van esély rá hogy köv. hónapban újra normális hosszúságú lesz?

Gratulálok a kisfiadhoz!

2011. máj. 6. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
igen, teherbeesni sikerült, de 6 hetesen elvetéltem. az első gyerekemmel semmi gond nem volt, szülés után "romolhatott" el valami. Én is kaptam gyógyszert, ha pozi a teszt, azonnal szedni kell.
2011. máj. 6. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Nekem is nagyon rövid a luteális szakaszom.Mindkét terhességem a 28 napos ciklusom 23.napján fogant.Másodikat terveztük,ovutesztet használtam,már tiszta ideg voltam mikor középidőben semmit nem jelzett,azt hittem nincs is peteérésem,aztán végre a 22.napon pozi lett,másnap együtt voltunk,és sikerült is.:)Nekem is volt pecsételgetés,azt hittem meg fog jönni,de ahogy számolgattam az a beágyazódásos vérzés lehetett.Nem mindenkinek van olyan,nekem ezek szerint volt.Viszont ha ilyen gond van,meg kell beszélni a dokival,mert a gyógyszer tényleg nagyon fontos az elejétől.3*2 utrogestant használtam,a 13.hétig.

Kívánom hogy minden oké legyen Veled is,ha meg nagyon aggódsz,mindenképp beszélj dokival erről.

2011. máj. 6. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, most azért megnyugodtál. Ha ilyen van, hogy sokat pecsételgetek és eljutok egy egyértelmű pozi tesztik, akkor azonnal dokihoz megyek!

Valamint kivárom a köv. ciklusom, és ha az is ilyen pecsételős lesz akkor felhívom a dokimat és elmondom neki hogy szerintem ez nem normális...Múlt hónapban már volt valami "gyanús" és akkor voltam is nála, de azt mondta nincs ezzel baj hogy pecsételgetek...lehet hogy pont így lesz a jó...

Szerencsére egyenlőre tartja magát a hőm, így reménykedem, hogy a luteális fázisom nem fog lerövidülni, mert soha nem volt rövid! Csak most olyan, mintha nem akarna normális szinten lenni, nem túl magas a hőm, azaz lehetne magasabb. Na meg ez a pecsételgetés nagyon aggaszt: de ez olyan pecsételgetés, ami csakis a wc papíron látszik, a színe van amikor rózsaszín, van amikor meg piros! És nem mindig van!

2011. máj. 7. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 2x is. Az első baba az első hónapban fogant, a második a második hónapban. :) Nem szedtem gyógyszert a teherbeesések előtt, de mindkét terhességnél menetrendszerűen a 7. hétem bevéreztem. Akkor kaptam progeszteront, a vérzések rögtön elmúltak, és a gyerkőcök is megmaradtak. :)
2011. máj. 7. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Köszi a választ neked is!

Na már ma nem is pecsételek már wc papíron sem! :) Megállt, mintha elvágták volna! Nagyon furcsa ez nekem...mert amikor máskor volt 1-2 nap pecsét az közvetlen mensi előtt volt majd megjött. De ilyen még sose volt, hogy pecsételek azt leáll...kiváncsi vagyok, hogy holnap fogok-e.

2011. máj. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!