Mit gondoltok erről a tesztről?
Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.
Előre köszönöm a válaszokat!
Nagyon sajnálom:( Megcsináltam én is a digit ( vettem végül), nekem is negatív. Annak ellenére, hogy a keresztes clear bluen, amit 2 nappal ezelőtt csináltam még mindig ott van a kereszt és majd leugrik a csík, annyira erős. Soha többé nem veszek kereszteset én sem. Akkora becsapás....
Ne szomorkodj, majd a következő ciklusban sikerül a baba. De amíg nem jön meg, addig ne add fel
Azert,ha nem jon meg en a helyedben tesztelnek megegyet a hetvegen a leheto legolcsobb teszttel.
A clear blue digital amit mond nem szentiras,annak is van ugyanugy erossege,mint barmelyik tesztnek (25-os).
Nekem is tobb napos kesessel lett pozi a tesztem.
Kivanom,hogy sikeruljon a baba!
Ne stresszelj ra nagyon,meg csak most kezdtetek,nekunk 6 honap utan sikerult.5 honapig mindig remenykedtem,hogy na majd most meg folyton teszteltem,amikor pedig terhes voltam,akkor teszt nelkul is tudtam,hogy az vagyok,megereztem.Amig nem jon meg addig van remeny,lehet csak kesobb fogant :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!