Mit gondoltok erről a tesztről?
Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.
Előre köszönöm a válaszokat!
Itt van az en tesztem.Anno a nemvart napjan keszult.Ma 9 hetes vagyok.Szerintem jo teszt a C.B.Gratulalok!!!
Gratulàlok a babàdhoz! :-)
Nekem holnap lesz a 28.-ik napom, viszont az ovulàcióm szerintem 28.-àn volt. Megnéztem a teszted, az egy icipicikęt erősebb az enyémnél.
Szia!
Teljesen normális vérzésem volt, talán kicsit kevesebb, mint szokott. Tegnapelőtt volt erős pozi. Egyenlőre nem megyek dokihoz, hanem kivárok és pár nap múlva tesztelek ismét. Elméletileg nem lehetek terhes, de a tünetek megvannak. Viszont én a Cb-nek annyira nem hiszek, de drukkolok, hogy neked baba legyen a dologban
Igen...egy nagyon picit erosebb.De nekem a 12.-dik dpon volt ovulaciom.Ezt most mar az ultrahang is bizonyitotta.
Szoval pont azzal a 2 nappal erosebb a tesztem.2 nap mulva mar a tied is ilyen lesz.
13-as voltam
Most már így néz ki a teszt. Lehet hibás, vagy nem is tudom. A szavatossága 2015-ig jó, mert megnéztem.
Oooo....Ez tenyleg fura...Az enyemen is szinte lathatatlan 5 het utan ,de a vizszintes csik azert ott maradt...
Lehet Te tenyleg kifogtal egy hibas szeriat...
Csinalj masikat mindenkepp.Drukkolok!
13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!