Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a tesztről?

Mit gondoltok erről a tesztről?

Figyelt kérdés

[link]

Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.

Előre köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 12. 08:11
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Hááát ezek iszonyú halványak, ha az előzőt nem láttam volna, nem is biztos hogy rámondom hogy van ott második csík.
2014. jan. 13. 08:56
 22/46 anonim ***** válasza:
Látom mind a kettőn, nagyon halvány. Nem lehet, hogy később volt péd? 2 naponta kéne nézni, hogy erősödik-e. Egyébként nekem is ilyen volt az első Intimedem kb (mensi előtt 4nappal), De másnap a facelle már valamivel erősebb volt. Én naponta teszteltem, és látszott, hogy erősödik. Szerintem te is kb kétnaponta próbáld meg. Van remény, mert látszik a csík, nem akarlak nagyon bíztatni, mert lehet pl nem tudott megtapadni rendesen, de azért bíztató, hogy látszik a csík, nagyon drukkolok.
2014. jan. 13. 11:11
 23/46 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem 28.-án volt ovum, de lehet csak a 29.-ei együttlétből sikerülhetett. Linkeltem a görbém. Száradás után az xepilen egyértelműen halvány rózsaszín a második csík, szóval bizakodom, hogy erősödik majd. A clearblue meg valószínűleg sokkal érzékenyebb teszt, mint ezek. Nagyon reménykedem! Köszönöm mindenkinek!

2014. jan. 13. 13:16
 24/46 anonim ***** válasza:

Drukkolok Neked, a görbéd ígéretes. A tesztjeidhez nem tudok mit fűzni, mert én mindkétszer a 14. napon teszteltem először és halvány, de látható volt a csík. Nagyon hamar megerősödött, 2 napra rá a 2 csík egyforma erő lett. De ahogy hallottam, ez mindenkinél más.

Írj a fejleményekről!

2014. jan. 13. 16:05
 25/46 anonim ***** válasza:
A görbéd is bíztató!! :) Amúgy én úgy olvastam a Cb 50-es érzékenységű :OOO Drukkolok. Majd tedd ki a kövi tesztet!! :)
2014. jan. 13. 16:30
 26/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Majd jelentkezem! :)
2014. jan. 13. 17:23
 27/46 anonim ***** válasza:
Na miujsag? :)
2014. jan. 14. 12:29
 28/46 anonim ***** válasza:
11-es vagyok:-) Nem tudom másnak milyen a clear blue, de engem tegnap nagyon becsapott. Írtam, hogy volt egy halvány pozi cb. Tegnap este megint csináltam egy cb-t, ami nagyon erős pozitív lett rögtön. Valahogy nem hittem el és ma kiderült, tényleg nagyon hülye vagyok, mert vettem még egyet és csont negatív lett! Egy biztos, soha többé nem veszel clear blue tesztet. Ja és a xepil teljesen nega......Nálad kedves kérdező mi a helyzet?
2014. jan. 14. 13:05
 29/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ma nem csináltam fotót, mivel ugyanolyan halványka tesztem lett. Nem jött még meg eddig, remélem nem is fog. Melleim egyre jobban fájnak, reggel 37 volt a hőm. Délelőtt sajgott a derekam tutira vettem a vérzést, de szerencsére semmi nem volt, meg azóta el is múlt ez az érzés. A hasam aljánál érzek szurkálásokat időnként. Ma vettem még teszteket, a digitálist nem merem még megcsinálni. Egyébként tegnap este is csináltam xepil, azon is volt halványka vonal. Nagyon reménykedem!

Köszönöm az érdeklődést!

2014. jan. 14. 13:21
 30/46 anonim ***** válasza:
Hátha holnapra erősödik már! :) Nekem is így szurkálgatott a pocim, még néha most is szokott, pedig a 16. hétbe léptünk. :) De az elején erősebben szurkált, plusz nekem is fájdogált a derekam is. Nagyon drukkolok, holnap reggel is tesztelsz? Majd írj!
2014. jan. 14. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!