Mit gondoltok erről a tesztről?
Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.
Előre köszönöm a válaszokat!
Szerintem 28.-án volt ovum, de lehet csak a 29.-ei együttlétből sikerülhetett. Linkeltem a görbém. Száradás után az xepilen egyértelműen halvány rózsaszín a második csík, szóval bizakodom, hogy erősödik majd. A clearblue meg valószínűleg sokkal érzékenyebb teszt, mint ezek. Nagyon reménykedem! Köszönöm mindenkinek!
Drukkolok Neked, a görbéd ígéretes. A tesztjeidhez nem tudok mit fűzni, mert én mindkétszer a 14. napon teszteltem először és halvány, de látható volt a csík. Nagyon hamar megerősödött, 2 napra rá a 2 csík egyforma erő lett. De ahogy hallottam, ez mindenkinél más.
Írj a fejleményekről!
Sziasztok! Ma nem csináltam fotót, mivel ugyanolyan halványka tesztem lett. Nem jött még meg eddig, remélem nem is fog. Melleim egyre jobban fájnak, reggel 37 volt a hőm. Délelőtt sajgott a derekam tutira vettem a vérzést, de szerencsére semmi nem volt, meg azóta el is múlt ez az érzés. A hasam aljánál érzek szurkálásokat időnként. Ma vettem még teszteket, a digitálist nem merem még megcsinálni. Egyébként tegnap este is csináltam xepil, azon is volt halványka vonal. Nagyon reménykedem!
Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!