Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a tesztről?

Mit gondoltok erről a tesztről?

Figyelt kérdés

[link]

Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.

Előre köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 12. 08:11
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Nem lehet, hogy még kevés HCG van a szervezetedben?
2014. jan. 14. 13:31
 32/46 A kérdező kommentje:
Igen, persze hogy tesztelek most minden nap. Ki sem bírnám anélkül. Remélem holnap már egyértelmű pozi tesztet fogok mutatni. Majd jelentkezem! :)
2014. jan. 14. 13:37
 33/46 anonim ***** válasza:
11-es vagyok:-) Nem tudom, de attól, hogy kevés a hcg az nem magyarázza, hogy az egyik teljesen nega a másik meg erős pozi..... a digitálison én is gondolkodtam, de nagyon drágának találom. Ha a sima cb átver, akkor nagyon sokba lenne, hogy a digi cb-re költsek. Most nem tesztelek egy hétig és egy hét múlva újra próbálom más teszttel
2014. jan. 14. 18:25
 34/46 A kérdező kommentje:
Gyógyszertàrban 2000 körül van a digitàlis. Szurkolok!
2014. jan. 14. 18:49
 35/46 anonim ***** válasza:
hú, ezt nem tudtam. Dm-ben nézegettem 3000 ft volt, annyit sajnáltam rá. Holnap beszerzek egy digit és holnapután reggel megcsinálom. Az tuti biztos? az csapott már be valakit?
2014. jan. 14. 20:05
 36/46 A kérdező kommentje:

A digis lényege, hogy mensi kimaradàst követően érdemes hasznàlni. Az egyik legjobb teszt. Nekem eddig mindig igazat mutatott, de most valahogy nem merem még megcsinàlni, mert lehet nem is akkor volt ovum amikor gondolom. Nekem legtöbbször 30 napos volt a ciklusom, de utoljàra 28 napra jött. Arra gondoltam csütörtökön vetem be a digitàlist.

Egyébként van egy 5 éves nagy fiam. :-) Sajnos volt egy màsik terhességem is, de az műtéttel zàrult. Méhen kívüli volt...

27-es voltam

2014. jan. 14. 20:24
 37/46 A kérdező kommentje:

Az utolsó sor nem ide tartozott, csak telóról írok és néha nem úgy sikerül ahogy szeretném... :-)

Amúgy ilyen plusz jeles tesztet tuti nem veszek többé, a sima két csíkos clearbluet kellett volna, de alig lehet kapni.

2014. jan. 14. 20:28
 38/46 A kérdező kommentje:

Reggel megcsináltam az összes tesztet ami volt itthon... Valamelyiken mintha volna árny, valamelyik hómező... Bemérgeltem magam és megcsináltam most a digitálist is, és lám negatív... :( Nagyon elkeseredtem, de nem is tudom miért reménykedtem?! :(

Köszönöm mindenkinek!

2014. jan. 15. 06:52
 39/46 anonim ***** válasza:
Ooo nagyon sajnalom kerdezo! :( nem is hiszem el, hisz latni a csikokat. :( legkozelebb sikerul!!! Sok sikert!!!!
2014. jan. 15. 07:36
 40/46 anonim ***** válasza:
:-(
2014. jan. 15. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!