Mit gondoltok erről a tesztről?
Minden esetben lesz ezen a fajtán halványabb függőleges? A tegnapiról eltűnt néhány percen belül, erről viszont nem. Ugyanolyan vastagságú mint a vízszintes, csak halványabb.
Előre köszönöm a válaszokat!
A digis lényege, hogy mensi kimaradàst követően érdemes hasznàlni. Az egyik legjobb teszt. Nekem eddig mindig igazat mutatott, de most valahogy nem merem még megcsinàlni, mert lehet nem is akkor volt ovum amikor gondolom. Nekem legtöbbször 30 napos volt a ciklusom, de utoljàra 28 napra jött. Arra gondoltam csütörtökön vetem be a digitàlist.
Egyébként van egy 5 éves nagy fiam. :-) Sajnos volt egy màsik terhességem is, de az műtéttel zàrult. Méhen kívüli volt...
27-es voltam
Az utolsó sor nem ide tartozott, csak telóról írok és néha nem úgy sikerül ahogy szeretném... :-)
Amúgy ilyen plusz jeles tesztet tuti nem veszek többé, a sima két csíkos clearbluet kellett volna, de alig lehet kapni.
Reggel megcsináltam az összes tesztet ami volt itthon... Valamelyiken mintha volna árny, valamelyik hómező... Bemérgeltem magam és megcsináltam most a digitálist is, és lám negatív... :( Nagyon elkeseredtem, de nem is tudom miért reménykedtem?! :(
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!