Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8. hét, tesztek halványak,...

Nuvolyna kérdése:

8. hét, tesztek halványak, orvos csak egy kis pöttyöt lát az UH-n, de kizárja a terhességet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
november 16-án jött meg utoljára, tegnap voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy várjak egy hetet, hátha megjön magától, ha nem, adott tablettát, ami majd meghozza. A terhességet kizárta, viszont látot egy kis fekete pöttyöt, ami eddig nem volt ott, de amire az mondta, hogy kicsi a terhességhez. Viszont most megnéztem a neten, teljesen olyan volt, mint a 6 hetes petezsák :-( Ugynakkor ha várok még egy hetet, és utána kezdem el szedni a gyógyszert, lehet kicsúszok a márciusi lombik-időpontomról és bukom. Tudom, hogy nem dönthet senki helyettem, de Ti mit tennétek?
2014. jan. 10. 11:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam, hogy a Norcolut nem ártalmas a babára, ha terhes vagyok, csak az abbahagyása..úgyhogy most szedem az 1 tablettát és a 7. naptól a 10ig majd tesztelgetek. Hátha...nem tudok nem reménykedni :)
2014. jan. 10. 20:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha tesztelsz, akkor reggel tedd mindenképp.
2014. jan. 11. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!