Nuvolyna kérdése:
8. hét, tesztek halványak, orvos csak egy kis pöttyöt lát az UH-n, de kizárja a terhességet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
november 16-án jött meg utoljára, tegnap voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy várjak egy hetet, hátha megjön magától, ha nem, adott tablettát, ami majd meghozza. A terhességet kizárta, viszont látot egy kis fekete pöttyöt, ami eddig nem volt ott, de amire az mondta, hogy kicsi a terhességhez. Viszont most megnéztem a neten, teljesen olyan volt, mint a 6 hetes petezsák :-( Ugynakkor ha várok még egy hetet, és utána kezdem el szedni a gyógyszert, lehet kicsúszok a márciusi lombik-időpontomról és bukom. Tudom, hogy nem dönthet senki helyettem, de Ti mit tennétek?2014. jan. 10. 11:16
11/22 A kérdező kommentje:
Terhességi tüntere már nagyon nem merek adni, mert félek, hogy csak beképzelem...de ami biztos, hogy a mellbőségem nőtt egy méretet, a párom nagy örömére :-) bár az én bánatomra, mert időről időre vannak olyan fájdalmaim, mintha valaki belerúgna. + a bal oldalon lent néha elég durván belémnyilall valami.
2014. jan. 10. 12:17
12/22 A kérdező kommentje:
december 3án volt tüszőrepedésem, az biztos, mert pont akkor voltam UH-n a Kaaliban, ott mondták. December 27én volt az első halvány, de jól látható. Az utolsó meg tegnapelőtt reggel, de arra sem merek adni, mert utánaolvastam és a clearblue-ra sokan mondták, hogy téves pozit mutat.
2014. jan. 10. 12:19
13/22 anonim válasza:
én is ezt hallottam. próbálj meg egy rossmannos facelle-t. kb 500 ft és mégis az egyik legmegbízhatóbb
14/22 A kérdező kommentje:
köszi, akkor a facelle-t még megpróbálom...csak azért is aggódom, mert olvastam, hogy volt olyan, akinek a 10 hetes terhességet sem mutatta ki a teszt - hogy lehet ezt kibírni épésszel??? :-(
2014. jan. 10. 12:34
15/22 anonim válasza:
Lehet szerintem is késői fogantatás, menj el egy másik orvoshoz, ne ezen múljon! Szurkolok!
16/22 anonim válasza:
még ha pár napon belül sikerülne eljutnod másik orvos az lenne a legjobb, mert a teszt akkor is lehet fals pozitív ha elindult ott valami csak nem maradt meg, mert a hormonoknak több idő kell kiörülni.
Pl vetélés után is több napig sőt hétig is lehet pozitív a teszt...
17/22 anonim válasza:
utolsó: ez is igaz. szerintem már csak a lelkiismereted megnyugtatása miatt is áldozz rá még 1x és nézesd meg pár nap különbséggel egy másik orvossal. ha még akkor sincs szívhang, nem látszódik az embrió, továbbra is egy kicsi pöttyöcske v az sem, akkor megszűnik a dilemmád és elkezdheted a gyógyszert. de mi van,ha csak picit lassabban fejlődik és még simán behozná. azért az sosem tuti biztos, h mikor fogan(hatot)t. lehet kései is
18/22 anonim válasza:
Kérlek, írd meg, hogy döntöttél, nagyon szurkolok Értetek! Mit mondott a másik orvos, ha esetleg elmész.
19/22 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, mindenképp írok. Most próbálok keresgélni időpontot UH-ra, de eddig a jövő csütörtök volt a legkorábbi :-(
2014. jan. 10. 14:07
20/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, csináltam most egy tesztet, és teljesen negatív. Gyászolok most egy sort és este beveszem a gyógyszert. Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólását és azt, hogy így ismeretlenül is a segítségemre voltatok.
2014. jan. 10. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!