Valamilyen módszerrel lehetséges úgy teherbeesni, hogy közben fogamzásgátlót szedek? Vagy valami, ami növeli picit az esélyét?
egyébként meg tegyél róla hogy biztosítani tudd a körülményeket: először is ne cigarettára költsd a pénzed, hanem tegyél félre. Másodszor is tanulj, képezd magad, ha nem keresel eleget, hogy többet is elkérhess a munkádért. Ha a gyereket a karrier és a tanulmányok elé keresed, 30 évesen majd 80 ezer ft-ér fogsz dolgoni, és csodálkozol, hogy nem tudod eltartani.
Bírom, hogy a magyarok ülnek a kaki kupac tetején, és nem értik miért lesz egyre nagyobb és nagyobb. Az egy dolog hogy szar országban élünk de ennek a fele a szar, lusta emberek miatt van :)
Semmi baj a korával,inkább az a baj,hogy a párodat készülöd átvágni.A gyerek legyen közös döntés,vagy ha becsúszott akkor is közösen kell átbeszélni mi lesz,de az,hogy direkt "becsúszik" az nagy gerinctelenség.
Egy 23 éves már nem gyerek,én 24 vagyok,van egy 2,5 éves fiam,egy férjem,egy diplomám,3 nyelvvizsgám,munkám,lakásunk,autónk,én most építem a karrierem lehet lepontozni.
Persze és ezt mind önerőből?
Diplomád meg max alapképzés lehet ami nem rossz,de elájulni sem kell tőle. Terhes csoporttársam záró vizsgájáról meg inkább nem írok semmit mert megsértődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!