Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valamilyen módszerrel lehetség...

Valamilyen módszerrel lehetséges úgy teherbeesni, hogy közben fogamzásgátlót szedek? Vagy valami, ami növeli picit az esélyét?

Figyelt kérdés
A párom még várni akar picit, én viszont már nagyon szeretnék kisbabát. Nem akarom abbahagyni a gyógyszert, csak szeretnék egy kis esélyt adni, hátha "becsúszik" véletlenül.
2014. jan. 9. 21:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
59%
Hát akkor tényleg rohadt régóta téma lehet ha csak 23vagy. Inkább tanulj mé mert eszed nem sok van.
2014. jan. 9. 21:55
 12/42 A kérdező kommentje:
az, hogy még fiatalnak érzi magát. de ettől függetlenül szoktunk róla beszélgetni, szóval nem az a gond, hogy egyáltalán nem akar
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
akkor még nyugodtan várhattok jó pár évet, ne siettesd, a fiúk később érnek, nincsen még kész rá, és ez így van jól, ha nem állsz ki mellette, csak elbizonytalanítod és elijeszted. Minél megértőbb leszel vele annál inkább érezni fogja hogy egy család vagytok.
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

És neked ez nem elég jel, hogy nem kéne még szülni?

Legalábbis a pasidat nem kéne belekényszeríteni, abból még jó nem sült ki.

2014. jan. 9. 21:56
 15/42 A kérdező kommentje:
én mindigis fiatalon akartam szülni. erről mindenkinek más a véleménye. van, aki előbb a karrierjét építgeti, én pedig minél előbb szerettem volna babát. és ezzel mások is vannak így, nem én vagyok ilyen "félresikerült"
2014. jan. 9. 21:57
 16/42 anonim ***** válasza:
46%
az én férjem képen törölt volna ha 23 évesen elfelejtem bevenni a gyogyót, úgyhogy még a tojáshéj a fenekemen, normális szakmám, állásom sehol, esetleg nincs saját lakás, stb. Egy gyerekre fel kell készülni, nem csak annyi hogy megszülöd és van.
2014. jan. 9. 21:57
 17/42 A kérdező kommentje:
ezt nem is tudtam. köszi az infót, így már mindjárt más az egész helyzet..
2014. jan. 9. 21:58
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
azzal nincs gond hogy fiatalon szülj ha érettek vagytok MINDKETTEN rá, olyanok a körülményeitek és házasságban éltek vagy legalább is biztos kapcsolatban. De a te esetedben e háromból kettőben kételkedem egyet meg nem tudok csak sejtek :)
2014. jan. 9. 21:58
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért szülnél,hogy te boldog legyél, a gyereked meg nőhetne fel apa nélkül. Nem gondolod,hogy a gyereket kellene boldogá tenni nem téged általa. Mint egy kisgyerek játékbabával.
2014. jan. 9. 22:01
 20/42 anonim ***** válasza:
55%
Piszkos a meló, és lusta vagy tanulni? Nem a gyerekbe kell menekülni, mert unatkozol és nem tudsz magaddal mit kezdeni. El tudod tartani a gyereket? El fogod tudni akkor is ha gyesen leszel? Van lakásod? Megtakarításod? Lesz hova visszamenni dolgozni? Kapsz majd Gyedet? Mert a gyereket nem teheted ki szűkölködésnek, mert nem volt kedved karriert építeni.
2014. jan. 9. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!