Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Össze vagyunk zavarodva, mi...

Össze vagyunk zavarodva, mi az igazság?

Figyelt kérdés
Tegnap ki írtam azt a kérdést , hogy barátnőm csinált egy facelle papír csíkos tesztet ami halvány pozitív lett a másik csepegtetős gabriell pedig negatív . Ezt egy óra különbséggel tette , este . Ma pedig vett egy clear blue digitális ovulációs tesztet . Nos meg csinálta . De nem mutatott a digitális mérő mosolygos arcot csak egy karikát ami ugye azt jelenti nincs pete érés épp akkor . Na ki húzta a digitális kütyüből a papír csíkot amin vplt egy erős és egy igen halvány csík . Na teljesen őssze zavarottunk . Ezért csináltam eggyet én is mivel terhes vagyok akkor az enyémre hpgy reagál . Nekem is karikát mutatott és én is ki húztam a papír csíkot abból a digitális kütyüből . És nekem is két csík volt annyi különbséggel , hogy ami neki nagyon halvány volt az nekem nagyon erős . Egyébként kb 3- 4 hetes terhes vagyok . Akkor most terhes a b nőm vagy mi :)?
2014. jan. 8. 18:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én úgy csináltam terhes tesztet , hogy késett már 1 hete . És én clar blue digitális terhességi tesztet csináltam azon az volt , hogy 2-3 heres vagyok
2014. jan. 8. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!