Hogyan számitsam ki hogy mikor van peteérésem? Már teljesen bele vagyok zavarodva!
Légyszi segisetek nekem, röviden leirom a történetem!
18 éves lány vagyok. Júniusban sajnos vetéltem 6 hetesen! Azóta felborult a ciklusom, 36 naposak a ciklusaim! Júliusban 16-23-ig tartott a mensim (vetélés után) augusztusban 31-szeptember 4-ig volt meg, aztán most októberben 11-16-ig tartott. 16-án voltam nőgyógyásznál és kiirta nekem a clostilbegyt tablettát 5 napig napi 1 szemet 17.-21. napig szedtem. De most nem tudom hogy kb mikor lesz majd peteérésem. :(( Minden nap csak számolgatok és probálom kitalálni hogy mégis mikor! Már ovu mikroszkópot is vettem! Nagyon rossz hogy ilyen nehezen esem teherbe, mert már nagyon szeretnénk a babát! Légyszi aki tud segitsen, nagyon megköszönném ha megosztanátok velem tapasztalataitokat és adnátok pár hasznos tanácsot mert már nem tudok hova fordúlni. Köszi előre is mindenkinek.
Vegyél vaterán ovulációs tesztet, az jobb, mint a mikroszkóp.
25-30 db kb 3000 ft körül van.
Van hozzá használati utasítás, aszerint csináld és értelmezd.
31 hetes kismama, aki ennek segítségével esett teherbe :)
Sok sikert!
A vetélésed óta 3 peteérésed lehetett. Mégis mit értesz akkor azon, hogy ilyen nehezen esel teherbe? A normál teherbeesési idő kb. 1-2 év.
2-3 hónapon belül teherbe esni AZONNAL-nak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!