Mensi utáni 10. napon elkezdtek fájni a melleim, ilyenkor korán megvolt a peteérésem? Vagy mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 19:24
1/7 anonim válasza:
nekem is volt mar ijen es azt hittem hogy terhes vagyok de nem
2/7 A kérdező kommentje:
Elkezdtem utána olvasni, de bár ne tettem volna....
Sajnos ha megnyomom a mellem, spriccel belőle a tej! Ilyen volt már a fiam születése előtt is, néztek hormonokat is, de akkor mindent rendben találtak! Most úgy látszik megint elkezdődött. Attól félek hogy a magas proaktin okozza és nehezen lehet majd babám! :(
Viszont úgy emlékszem hogy amikor a fiammal teherbe estem, akkor is mintha lett volna... de már nem vagyok benne biztos!
2012. okt. 23. 19:50
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a terhesség is megfordult a fejemben, de volt mensim, igaz csak egy napig véreztem rendesen, de nálam ez normális....
2012. okt. 23. 19:50
4/7 anonim válasza:
amikor terhes vagy akkor ugyan úgy meglehet:)
bnőmnél is ez volt utána lement a boltba tesztér és pozitív lett elment dokihoz azt mondta nem és most szült.
szwal ha megjön attol még terhes lehetsz csak akkor elvileg nem ugyan olyan piros meg kevés van:)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát bele tetted a bogarat a fülembe... Szerintem délután veszek egy tesztet és meg is csinálom ma! Majd írok, hogy mi lett. Habár szerintem negatív lesz, de hátha! :))
2012. okt. 24. 14:01
7/7 A kérdező kommentje:
Negatív.... :((
2012. okt. 25. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!