Össze vagyunk zavarodva, mi az igazság?
Egyszerű. Vesztek egy sima TERHESSÉGI tesztet. Reggel, első vizeletből megcsinálja. Nem kell szétszedni!
Utána lehet menni orvoshoz.
Egyébként a halvány pozitív is pozitív.
A gond ott van, ha még fiatalabb terhességről van szó, akkor nem mindegy, hogy mikor és milyen vizeletből van csinálva a teszt, illetve, hogy milyen érzékenységű. Ha a barátnőd két tesztet, mindösszesen 1 órányi különbséggel csinált, akkor a második vizelet egyáltalán nem volt koncentrált vizelet, ha még a terhesség nagyon pici, akkor simán lehet terhes, csak a felhígult vizeletben nem volt annyi HCG, hogy kimutassa a teszt.
Ha az első teszt halvány pozitív lett, akkor az is pozitív.
Ovulációs tesztet meg mégis mi a fenének??? Pláne neked???
Szerintem te azt se tudod miről beszélsz!!
Hagyjátok már az ovu tesztet,az nem mutat terhességet.
Vegyetek egy terhességi tesztet,pisiljetek rá,külön-külön egyre-egyre,és kész!!
Amugy meg ha te 3-4 hetes lehetsz,és pozitív örülj neki,ha ő ennél fiatalabb terhes,olyan még nincs.Azt nem mutatja ki még a teszt!
Én már napokkal ezelőtt csináltam és 100 %terhes vagyok .
Tudpm zavaros az egész bocsi .
Terhességi tesztet vegyetek, ne ovulációs tesztet.
Nem lehetsz 3 hetes terhes, pláne úgy, hogy napokkal előbb pozitívat tesztelsz. Utolsó menstruációd első napjától számold, annyi idős terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!