Nagyon össze vagyok zavarodva és félek?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam itt, hogy ha babát szeretnénk szeretkezzünk sokat. Sajnos nem tudunk "sokat" szeretkezni - munka miatt - és nem is vagyunk túl "kívánósak"...értitek?Szóval, félek nem lesz elég a havi mondjuk 2-3 alkalom a babához!Vagy ha pont a "jó" napon vagyunk együtt ez is elég lehet??Sajnos évek óta ilyen "gyér" a sexuális életünk, ez befolyásolhatja a babásodást?Fogamzásgátlót nem is szedtem soha...segítenétek?2012. dec. 1. 19:45
1/5 anonim válasza:
Ha "jó" napon vagytok együtt, akkor akár 1 alkalom is elég :-)
2/5 anonim válasza:
A kisfiam kb a 3.-4. próbára öszzejött,csak ne stesszelj rá és minden oké lesz.
Én azt hallottam,hogy inkább minél sűrűbb,annál kevésbé valószínű...
3/5 anonim válasza:
Mi ugyan többet szexelünk, de csak 1 olyan alkalom volt múlt hónapban, amiből (szerintem nem is lehetett volna, mert közvetlen a menstruáció utáni napon voltunk úgy együtt, hogy az uram "belőtt" :) ) baba lehet...
És tessék... Úgy néz ki jön a picúr.. :O Kedden kellett volna megjönnie, de már hétfő reggel pozitív tesztet produkáltam. :O :)Csütörtökön csinálta még 1-et. Az is az. Hát ennyi... :)
Ne görcsölj ezen. Teljesen felesleges.. :)
Üdv
Lille/33L
4/5 anonim válasza:
Mi sem vagyunk a párommal azok a nagy sexörültek. Mindkét baba elsőre sikerült..
5/5 anonim válasza:
Próbáljátok ha lehetséges,a mensi után az az 10napon belül seretkezni!
Megy a drukk
5.babáját váró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!