Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Masnak is volt olyan hogy mar...

Masnak is volt olyan hogy mar egy bo hete mindjart megjon erzese van, de nem jott meg?

Figyelt kérdés
20.ciklusnap ota minden nap van mindjart megjon erzesem. Ma vagyok a 27.napon es meg mindig nem jott meg. Menzesz elott nagyon max. 2napig van ilyen, sokszor meg sem erzem elotte, es csak elkezdek verezni. Legutobbi ciklus 25napos volt, elotte 30napra jott meg stressz miatt, akkor volt ilyen hogy 1hete ilyet ereztem es azt hittem terhes vagyok de megjott.
2014. jan. 7. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem lehet,hogy terhes voltál de elvetéltél?

Nekem csak akkor volt ilyen (kétszer) amikor terhes voltam. Már nemvárt előtt pár nappal mindjárt megjön érzésem volt,de nem jött meg, nemvárt napján pozitív lett a tesz. Nekem amugy nemvárt napján szokott csak ilyen érzésem lenni és csak addig amíg meg nem jön, utána elmúlik. Másodszorra már furcsa volt,hogy kétnapja mindjárt megjön érzésem volt (nemvárt előtt 3-4nappal) ,csináltam tesztet nemvárt előtt 1 nappal és pozitív lett!

2014. jan. 7. 08:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor teszteltem es negativ volt es 30. napon megjott tehat elvileg akkor nem voltam terhes. Most meg nem teszteltem, varok szombatig, akkor lesz a 30.nap.
2014. jan. 7. 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen.szinte minden hónapban ezt érzem.
2014. jan. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!