Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is volt "mindjart...

Masnak is volt "mindjart megjon" erzese a szules kozeledtevel?

Figyelt kérdés

37. hetes vagyok az elso babammal, lassan itt az ido.

nem igazan mondanam azt, hogy gorcsolgetek, inkabb tenyleg ehhez a "mindjart megjon" erzeshez hasonlit amit erzek. Biztos tudjatok mirol beszelek. Vajon ez az erzes fog erosodni minnel jobban haladok a cel fele?

2012. ápr. 19. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még csak 29 hetes vagyok (ikres), de nekem is van és volt ilyen. A doki szerint ez a tágulás jele, és örülni kell neki, mert segíti a szülést később.

Mindenesetre nekem fekvést javasolt és ha erősödik, akkor Magnerolt (nem állandóan, csak először többet, utána egyre kevesebbet, nehogy hozzászokjatok).

Ha esetleg van valami ritmusa, vagy időzíthető, akkor irány a kórház, csak nézzenek Rád, és ellenőrizzék a méhszájat.

Ügyes legyél, és nyugi!

2012. ápr. 19. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a 34. hetet töltöm ma, de nekem is előfordul, habár nem minden nap. Most a frontok miatt jobban érzem. Készülődik... És igen, biztos egyre többször lesz, aztán egyszer nem is hagyja abba :D
2012. ápr. 19. 10:41
 3/3 A kérdező kommentje:

koszonom!

annyira nem zavaro vagy fajdalmas, hogy szedjek ra valamit, csak furcsa... igazabol minden uj erzes furcsa mivel elso terhesseg... :)

2012. ápr. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!