Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostyt szedtem életemben...

Clostyt szedtem életemben először ebben a ciklusban. A Clostytól fordult már elő anyajelölttel, hogy napokon át mindjárt megjön érzése volt? (és néha apró görcsök a méhnél? - én ezt érzem)?

Figyelt kérdés
Ugye ez az első alkalom, hogy szedem, most a 25. napomon vagyok, és már vagy 5 napja folyton azt érzem, mintha menten megjönne, és vannak apró görcsök (nem fáj ez nagyon), de mivel hasszurkám csak 2X volt eddig egy-egy pillanatra és a mellem sem érzékenyebb igazán, mint szokott, gondoltam ez lehet, hogy a Clostytól van. Volt valakinek ilyen tőle?
2011. máj. 26. 06:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt a 3. closty-s hónapom.Nekem már peteérés után elkezdődött és mensiig fájt a mellem, görcsölt a hasam. Biztos,hogy a closty okozza.
2011. máj. 26. 06:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Closty okozza. Nekem is ugyanezek voltak, csak még a mellem is érzékeny lett.
2011. máj. 26. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Clostytól ezek mellett még olyan erős hőhullámaim voltak,hogy éjszaka még aludni sem tudtam. De nekem nem segített sajnos ez a gyógyszer:(
2011. máj. 26. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem segített, sajnos. Én híztam tőle úgy, hogy nem ettem többet és az első hónapban ugyanígy fájt a hasam peteéréstől mensiig. Az utána következő két hónapban már csak peteéréskor fájt a hasam, majd a nem várt jelzéseként 2 nappal előtte.
2011. máj. 26. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
A gyógyszer csinálta ezt. Sajnos megjött a mensesem, terhes biztos nem vagyok. Brü-hü-hü.
2011. máj. 29. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!