Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordult már mással is,...

Előfordult már mással is, hogy félidő után nem sokkal mindjárt megjön érzése van? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

02.14-én nem kellene megjönnie, de nekem már most olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Mitől lehet ez. Járt már így valaki?

Köszi a válaszokat.

2010. febr. 4. 07:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én is így vagyok és kb akkorra nem várom én sem. nekem a Closytól van ilyen tünetem szerintem, eléggé rosszul viselem a gyógyszeres kezelést!
2010. febr. 4. 07:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen én pontosan így jártam múlt hónapban.Teherbe estem.....gondolom ezért volt.
2010. febr. 4. 07:38
 3/15 anonim ***** válasza:

Én 10-11 körülre nem várom,de nekem semmi fájdalom,semmi tünet nincs.

Pedig máskor pé-től mindíg fájnak a cicijeim,most még az sem.

Ma vagyok a 8-ik dpo-n.Háát,azért lehet még reménykedni ugye?

2010. febr. 4. 07:43
 4/15 A kérdező kommentje:

Hát a remény hal meg utoljára. A melleim nekem mindig fájnak, hol jobban, hol kevésbé. Ilyen viszont még nem volt nekem. Totál kétségbe vagyok esve.

A második válaszolótól kérdezem, hogy más tüneted nem volt?

2010. febr. 4. 07:51
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Második vagyok.

Első tünetem csak ennyi volt, hogy én is azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet.

Ez 5 napig tartott aztán elmúlt.Helyette jött a mell fájdalom,derékfájás.Majd amikor meg kellett volna jönnie, azon a napon újra kezdődtek a mensi szerű görcsök,de nem jött meg.És lett helyette 1 pozitív tesztem....

2010. febr. 4. 07:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Nálam mindig így volt menzi előtt, mikor teherbe estem sem volt másként.
2010. febr. 4. 09:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már olyan, hogy a 4.dpo-tól a 10-ig volt megjön érzésem, vagy a 10.dpo-tól végig stb. Sosem lett gyermek belőle. :( Pedig mindig azt hittem,hogy na most!

Most viszont 3. napja nagyon furcsán érzem a hasam alját, még nem éreztem ilyet, se szurka, se görcs, csak mintha meglenne a mensim,kb olyan érzés,de csak lájtosan. Kiváncsi vagyok, talán most?? hátha... (mához egy hétre kiderül...)

2010. febr. 4. 13:55
 8/15 A kérdező kommentje:

utolsónak: nekem is csak gyengén van ez az érzés, de azért érezhető. Bízni kell, mert anélkül nem megy.

Sok sikert.

2010. febr. 4. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
De jó ,hogy fel tetted ezt a kérdést. Nekem is 14-ike körül nem kéne megjönnie és nekem is megjön érzésem van. Meg nagyon szurkál a petefészkem amelyikben volt az érett tüsző. Azt hittem csak én vagyok így.
2010. febr. 4. 16:51
 10/15 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak. Sajnos a közérzetem is rossz. Nem egész nap van megjön érzésem, hanem csak időnként. Minden esetre nem vagyok túl jól. Remélem, hogy bizakodhatok végre és a második válaszolónak lesz igaza, hogy mindketten babásak vagyunk. Én azért nem élem már bele magam, de azért tényleg jó tudni, hogy más is van így mint én. Kitartás. Majd írj, hogy mi lett, én is megírom, hogy nekem mi lett.
2010. febr. 5. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!