Előfordult már mással is, hogy félidő után nem sokkal mindjárt megjön érzése van? Ez mitől lehet?
02.14-én nem kellene megjönnie, de nekem már most olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Mitől lehet ez. Járt már így valaki?
Köszi a válaszokat.
Én 10-11 körülre nem várom,de nekem semmi fájdalom,semmi tünet nincs.
Pedig máskor pé-től mindíg fájnak a cicijeim,most még az sem.
Ma vagyok a 8-ik dpo-n.Háát,azért lehet még reménykedni ugye?
Hát a remény hal meg utoljára. A melleim nekem mindig fájnak, hol jobban, hol kevésbé. Ilyen viszont még nem volt nekem. Totál kétségbe vagyok esve.
A második válaszolótól kérdezem, hogy más tüneted nem volt?
Szia!
Második vagyok.
Első tünetem csak ennyi volt, hogy én is azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet.
Ez 5 napig tartott aztán elmúlt.Helyette jött a mell fájdalom,derékfájás.Majd amikor meg kellett volna jönnie, azon a napon újra kezdődtek a mensi szerű görcsök,de nem jött meg.És lett helyette 1 pozitív tesztem....
Nekem is volt már olyan, hogy a 4.dpo-tól a 10-ig volt megjön érzésem, vagy a 10.dpo-tól végig stb. Sosem lett gyermek belőle. :( Pedig mindig azt hittem,hogy na most!
Most viszont 3. napja nagyon furcsán érzem a hasam alját, még nem éreztem ilyet, se szurka, se görcs, csak mintha meglenne a mensim,kb olyan érzés,de csak lájtosan. Kiváncsi vagyok, talán most?? hátha... (mához egy hétre kiderül...)
utolsónak: nekem is csak gyengén van ez az érzés, de azért érezhető. Bízni kell, mert anélkül nem megy.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!