Nemvárt előtt 1 héttel, mitől van mindjárt megjön érzésem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 08:57
1/10 anonim válasza:
szia én is igy vagyok ezzel én abban reménykedek hogy baba lesz :)
te szeretnél babát?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen perszeee!!! Azért furni,mer mensi előtt nem szoktam érezni,csak nagyon kicsit épp aznap,aimkor megjön:)
2011. okt. 4. 09:22
3/10 anonim válasza:
Én ezzel ugyanígy vagyok csak én lombikos vagyok :) Ma viszont sok méhszurkám is volt. Drukkolok nektek és magamnak is :D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Kérlek írd meg a jó hírt:)
2011. okt. 5. 09:59
5/10 anonim válasza:
Első vagyok én is drukkolok mindenkinek.írjátok meg kinek mi lett az eredmény nekem még majdnem 1 hetem van a nem vártig...
6/10 anonim válasza:
Ti éreztek más tünetet? Tudom nem nagyon kellene még, de pl van mellfeszülés? Ez is olyan mondjuk hogy mensi előtt sokmindenkinek szokott mint ahogy nekem is, de most nincs egyáltalán.
lomikos
7/10 anonim válasza:
Megint az első vagyok.én mostanság nagyon álmos vagyok egész nap még ha alszok is akkor is.nekem menzi előtt egy héttel már mellfeszülés van de még nincs remélem nem is lesz :)3 napja görcsölök de csak akkor szoktam mikor meg jön az nap.ugy hogy én nagyon reménykedek a babában :)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen :) VAN:)
2011. dec. 21. 13:37
10/10 anonim válasza:
Húú hát gondolom, hogy azóta már legalább 3 éves a pici, de azért gratulálnék hozzá :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!