Nemvárt előtt 3-4 nappal mindjárt megjön érzés és erősebb fehér folyás lehet jele terhességnek?
Figyelt kérdés
( szagtalan a folyás, nem fertőzés, az tuti )2009. márc. 30. 12:38
1/7 nini24 válasza:
Sokan azt mondják... :) Drukkolok!
2/7 anonim válasza:
Szia!Hát erre én is kiváncsi lennék,mert detto igy vagyok én is.Én bizom benne,hogy babó lessz,mert ilyenkor nekem már vizes folyásom szokott lenni.Van egyéb tüneted?Én két napja szédelgek egy kicsit,meg ma émelyegtem mikor felébredtem.
3/7 A kérdező kommentje:
Egyéb tünetek: Szagokat érzek, enyhe hányinger, aluszékonyság és a pocakom alul mintha kicsit keményebb lenne mint máskor és fájdogál, de félek, hogy ezeket a tüneteket csak beképzelem, mert már annyira vágyom egy babára. pont 1 éve hagytam abba a gyógyszert.
2009. márc. 30. 12:50
4/7 anonim válasza:
12.43-as vagyok,nekem ez az első hónapom még,kiváncsi leszek,hogy összejött-e.Igaz már a 3. babónk lessz,az első kettő az első hónapban összejött,ugyhogy reménykedem.Nincs görbéd?
5/7 A kérdező kommentje:
Görbém nincs, de a melleim nagyon fájnak és ma reggelre hólyagszerű valamik lettek a bimbók körül.
2009. márc. 31. 14:25
6/7 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok,ma reggel pozitiv lett a teszt.
7/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok!
2009. ápr. 1. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!