Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bő vizes folyás két napja....

Bő vizes folyás két napja. Mindjárt megjön érzés. Jelezhet terhességet?

Figyelt kérdés
A melleim mindig fájnak mensi előtt, most egyáltalán nem. Holnap vagy a hétvégére kell megjönnie. Mensi előtt mindig száraz voltam, most egyfolytában vizes, szagtalan folyásom van két napja, esténként krémes és sok. Alhasi szurka mindjárt megjön érzés. Ha nyújtózkodom olyan mintha izomlázam lenne. Ezek lehetnek bíztató jelek?
2011. jan. 27. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.Én is holnap,holnaputánra nem várom és lett egy nagyon halvány pozi tesztem.Holnap csinálok még egyet ,remélem erősödni fog. De nekem inkább krémes a folyásom.
2011. jan. 27. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem igen, de véleményem szerint egy érzékenyebb teszt már mutatna is valamit, legalábbis az én kisfiamat a nem várt mensi előtt 3 nappal kimutatta egyértelműen. ha nem, akkor az elmaradt mensi után pár nappal tesztelj. Drukkolok.
2011. jan. 27. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
terhesség esetné inkább krémes folyás van. de hátha nálad nem így van. drukkolok.
2011. jan. 27. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
de írtam, hogy esténként meg krémes, napközben ilyen vizes. egyre erősebb a mindjárt megjön érzés, már alig bírom kívárni...x-epillel tesztelhetek már holnap reggel?
2011. jan. 27. 22:26
 5/7 anonim válasza:
100%
Szia , nekem 8 napja késik , én fordítva vagyok , ha megjön krémes vizes folyásom van előtte pár nappal , most meg tök száraz vagyok.Tünetem szinte semmi csak a gyakori pisilni járás és a melleimen kirajzolódtak az erek .Ma csináltam tesztet (nem reggeliből ennyi nap után !)X-epillel és nagyon erős pozitív lett !Drukkolok neked , amúgy nekünk 11 hónap után 37 évesen jött össze a harmadik!
2011. jan. 28. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

A 9:23-asnak gratula!!!!!!

én írtam a krémes folyást... Szerintem csinálhatsz már tesztet, de ha negatív akkor sem szabad elkeseredni! Mérj ébredés után szájban hőt reggel. hátha 37 körül van és úgy is marad még pár hónapig:) szurkolok

2011. jan. 28. 19:11
 7/7 anonim válasza:

Szia! Szerintem a vizes folyás inkább a mensire utal, legalábbis többen ezt írták.

Én is most nagyon figyelem magam, de én meg tök száraz vagyok, amit eddig még nem tapasztaltam.

Már meg kellett volna jönnie, de január első hetében lázas voltam, az meg megborította a hőmérőzésemet! így nem tudom mi van....

2011. jan. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!