Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kislányt szeretnénk. Akkor...

Kislányt szeretnénk. Akkor most legyünk együtt vagy sem?

Figyelt kérdés

Ha nagyon nagy valószínűséggel ma van a PÉ-m, tegnap előtt éjfél körül bújtam össze a párommal,s ma is együtt lennénk. Mire van nagyobb esély: hogy kisfiú lesz vagy kislány (természetesen, ha egyáltalán sikerül!). Úgy értem, estig pl. megtermékenyülhet a benti kiskatonáktól a petesejt (akkor valószínűbb talán a lány) vagy a friss és gyors újak közül "választ" (ami inkább fiúja esélyes). Valami ilyesmiket olvastam anno.

A párom nagyon régóta vár már egy kislányt (persze tudom, nem lehet nagyon befolyásolni az anyatermészetet, s nem is szeretnénk, mert a lényeg, hogy egészséges babánk legyen, de azért mégis...)Szóval legyünk együtt vagy inkább csak holnap?

2014. jan. 4. 08:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

sajnálom! :(

amúgy eddig nekem is a 17./18. napon volt pém, de ebben a hónapban valamiért felborult a rend...

2014. jan. 4. 10:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Hat en 2 egymas utani orgazmussal lanyt varok :) egyebkent az x himivarsejt nehezebb sulyu igy konnyebben termekenyiti meg a petesejtet, hisz konyebben beleolvad abba, mint az y himivarsejt, tehat nagyobb az esely a leanyzora :)
2014. jan. 4. 15:57
 13/15 A kérdező kommentje:

Mindig megtud az ember új dolgokat! :)

De még mindig nem tudom, hogy mivel teszünk jót a "lány-ügynek", mindjárt itt az este...

Na de amúgy már el is döntöttem, nem agyalok én ezen, lesz, ami lesz. Attól félek, ha a mai napot e miatt kihagyjuk, lehet ezért lesz sikertelen a hónap. Ha fú lesz, akkor neki is örülünk.

Csak motoszkál az ember agyában a gondolat: vajon egymásra talált már esetleg odabent a petesejt és egy x vagy y? :) ;)

2014. jan. 4. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Asszem a ferfi etkezesetol is fugg. Parom edesszaju, anyukam egybol megmondta hogy lanyunk lesz :) es tenyleg :)
2014. jan. 4. 16:27
 15/15 arika88 ***** válasza:
Kedves Második Hozzászóló!Nem tudom értelmezni a mondatod...Ha 2-3 napra korlátozták az együtt léteket,akkor hogy voltak csak együtt egy héten csak egyszer?!Ezt nem értem.
2015. jan. 15. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!