Több kalkulátor szerint 18án vagy 19én lesz ovum. Kislányt szeretnénk a párommal.15én vagy 16án kellene együtt lennünk?
Igen, előtte 2-3 nappal max, hisz a spermiumok is elhalnak! Nekünk is így lesz kislányunk!
De ez sem ad 100% -os taktika! Sok sikert!
31 hkm
Igen előtte! Két lányom van!!!:-)
Sok szerencsét!
Amikor először lettem terhes, akkor ovu előtt 4! nappal voltunk együtt, és mégis fiam lett:)
Most akkor voltunk együtt, amikor már éreztem az ovus fájdalmat, és mégis lány lett:)
Drukkolok, hogy sikerüljön a kislány, de ne éld bele magad teljesen, mert ez inkább a valószínűségét növeli annak, hogy kislány lesz vagy kisfiú, mondjuk nem 50-50%, hanem 60-40. ÍGy ha mégse kislány lesz, akkor se keseredj el:)
Szerintem 15-én és 16-án is legyetek együtt. Az esélyeket növeli, de azért tényleg nem 100%-os módszer.
Mondjuk a 4.-es válaszolót nem értem. Nem az a lényeg, hogy hanyadik ciklusnapon esett teherbe, hanem hogy ahhoz a naphoz képest mikor voltak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!