28-30 nap között szokott lenni a ciklusom, 02. 03-án jött meg utoljára, a termékenység kalkulátor szerint 15-19 között voltam a legtermékenyebb.26-án is voltunk együtt. Addigra már terhes lehettem, vagyis akkor nem termékenyülhettem meg, nem?
Figyelt kérdés
03.03-án kellett volna megjönnie, helyette csak egy barna pötty. Szerintetek az mi volt? Teszt+!!! Nagyon fájnak a melleim, és mindjárt megjön érzésem van, szagok érzékenyen érintenek, és sokat kell pisilnem. Enni nem bírok, bár éhséget érzek. Holnap bejelentkezek dokihoz is, csak tudni akarnám mikor eshettem teherbe?2010. márc. 9. 20:30
1/4 anonim válasza:
Ha a teszt pozitív, akkor terhes vagy, gratulálok! :-)
Hogy kb mikor eshettél teherbe, azt az orvos meg fogja tudni mondani a babád méreteiből.
2/4 anonim válasza:
egyértelmű jelek,még a barna pötty is az,ráadásul +teszt...
A barna pötty annak a jele,hogy az embriód beágyazódott a méhedbe. Gratula!!!!
bár a helyedben lennék...ha megtartjátok a babát, csodás dolgon fogsz keresztül menni!!!! :)
3/4 anonim válasza:
hogy mikor eshettél teherbe? febr.15-e + - 2-3 nap.
november 10-e a szülés várható ideje.
most a naptár szerint a 6.hétbe léptél.
4/4 A kérdező kommentje:
Az nem is kérdés hogy megtartjuk. Már vágytunk rá nagyon. Még nem éljük nagyon bele magunkat, mert a családban már volt 2 spontán vetélés. Holnap megyek először orvoshoz, mert tudni akarom minden oké, nincs e méhen kívül, meg ilyenek. Mindenkinek szorítok!!!
2010. márc. 11. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!