Mit gondoltok? Szerintetek baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A Parommal dec22.en voltunk egyutt. A menzim dec9.en volt meg. Ha minden igaz jan6.an kellene megjonnie. Nem szoktam gorcsolni egyáltalán és a hétvégén kezdtem gorcsolni picit. Bele szúr a hasam aljaba és ugy marad mars elmúlik szép lassan. És úgy érzem feszül a hasam alja. De ez sem folyamatos. Szerintetek mitől van? Ma már nem éreztem vak egyszer egész nap. Szerintetek lehet babuci?:)
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 3. 16:20
1/7 anonim válasza:
Lehetséges, de csak akkor lesz biztos, ha nem jön meg a mensid.. aztán tesztelsz és ki fogja mutatni ha babát vársz:) Drukkolok!=)
2/7 anonim válasza:
Hello!Én is kb 5-6ra nem várom hogy meg jöjjön,de annyira olyan tüneteim vannak mikor meg kell hogy kapjam :( peteéréstől kezdve fájnak a melleim,de már annyira hogy hason nem birok feküdni,egyedül az a fura hogy nem birok aludni éjszaka,mert mintha tüzelne a testem annyira melegem van,és én meg fázos vagyok :D meg a héten eléggé szúrkált a méhemnél :( drukolok neked hogy babuci legyen :)
3/7 anonim válasza:
Nekem is ezek a tüneteim, 10 napja kellett volna megjönnie, tegnap és tegnapelőtt is teszteltem, de negatív lett. De felkeresem, azért az orvosom.
4/7 anonim válasza:
Hasonló a problémám nekem is. 3 napja csak görcsölök egész nap, gyógyszert nem merek bevenni. 2 napja meg kellet volna jönnie, és még semmi. Az első babámnál ugyan így voltam. Görcs volt vérzés nem.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!hetfon tesztelek. Ma folyamatos gorcsben vagyok. Nem erős , elég gyenge, de folyamatos. Meg várom a tapasztalatokat,véleményeket.
2014. jan. 4. 00:15
6/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma. Pozitív :):)
2014. jan. 5. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!