Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés

A barátnőm meg én rosszalkodtunk a múlt éjszaka (mindketten szüzek vagyunk). Forró volt a hangulat és mivel már volt róla szó a múltban is, hogy érintsem hozzá a nemi szervéhez, egy 2 éve a szekrényemben csücsülő 2016-ban lejáró szavatosságú óvszert használtunk volna fel erre, hiszen nem akartunk bajt belőle. Előtte 3 órával élveztem el, azóta többször is voltam wc-n, és olvastam, hogy ha valaki az elélvezése óta volt legalább 1x wc-n akkor nagyon alacsony az esélye annak, hogy az előváladékban sperma legyen. Végül úgy döntöttünk, hogy hozzáérintem. Ahogy felhelyeztem az óvszert nem vettem észre, hogy fordítva tettem fel. Megfordítottam és szóltam a barátnőmnek, hogy mi volt. Az óvszer azon részét ahova feltehetőleg előváladék került volna megdörgöltem a lepedővel meg a takaróval is. Úgy döntöttünk, hogy mégsem szeretnénk érintkezni, de ehelyett egy kis anális izgatás lett a vége s közben ő a kezével letakarta a nemi szervét. Végül amikor félrevettem a popsijától észrevettem hogy az óvszer fele lelóg a nemi szervemről és megijedtem, hogy esetleg a kezével odanyomta az óvszert. Mennyi az esélye a terhességnek ez esetben?

P.S.: A barátnőm a menstruációja utáni 11-12 napon volt.

2014. jan. 1. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Minimális az esély. Szerezz be új óvszereket, és akció előtt gyakorold a felhúzását.
2014. jan. 1. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szinte semmi az esélye.
2014. jan. 1. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan csillagállás, ami mellett így terhes lehetne :))
2014. jan. 2. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!