Lehetek terhes szerintetek, vagy ne reménykedjek?
Szóval megszakításos módszerrel csináljuk a párommal,mert nem akarunk még gyúrni a babyre,de ha jön,nagyon fogunk örülni. Az utolsó előtti mensim(ami 4 napos szokott lenni) nov.29-én volt,de együtt voltunk nov.8-án,20-án,22-én,25-én,26-án.... Majd dec.12-én mensiztem de csak 2! napig tartott... Aztán együtt voltunk 14-én és 15-én. Furin elkezdett feszülni a mellem utána 2-3 napra,ami azóta is megvan,bár ma már nem feszül annyira(olyan,mint mensi előtt szokott lenni).... :( Kívánom a savanyúságot,hamar felfordul a gyomrom,van néha gyomorsav túltengésem és a gyorskaját enném mindennap,ha tehetném.(Pedig nem szeretem a gyorséttermi kaját ennyire...)
Szerintetek ezt bebeszélem magamnak,mert szeretném,ha baby lenne a dologba,vagy előfordulhat tényleg baby? :)
Az a baj,hogy amik tüneteim vannak,mensikor is ezek szoktak lenni...bár az utcsó 2 napos az durva...
Vélemények? Esetleg tapasztalatok? :)
szerintem sem vagy terhes. Ha hitegetni akarod magad, akkor álmodozz tovább, de én holnap megint vennék egy tesztet...
Mi is megszakítással voltunk együtt 4 éven keresztül, soha nem lett baba, de úgy mint Ti, nem bántuk volna.
Aztán mikor tényleg élesben ment a buli, 3 hónap múlva maradtam terhes.
Ha babát akartok, éles fegyverrel kell támadni ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!