Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív a tesztem...

Andrea33 kérdése:

Pozitív vagy negatív a tesztem? Holnaputánra nem várom!

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 31. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően három gond van a kérdéssel kapcsolatban.

Az egyik, hogy iszonyat elmosódott a kép, így alig-alig látható.

A másik, hogy a menstruáció előtt teszteltél.

És végül a harmadik, hogy egy nap alatt nem is fog erősödni szemmel láthatóan. Nekem sem erősödött egy nap alatt, sőt, a reggeli tesztek mindig halványabbak is voltak, mint a délutániak.

Az én véleményem összességében az, hogy ez egy pozitív teszt, vagy legalábbis van rajta második csík. Hogy ebből végül mi lesz, azt senki nem fogja megmondani, de én nagy esélyt látok arra, hogy a te nagy új évi ajándékod egy terhesség. Drukkolok, hogy valóban így is legyen :) Írj holnap is! És használj macro módot a fényképezőn!

2014. jan. 1. 12:11
 42/77 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen tegyél fel majd egy jól látszódó pozi tesztet. Már csak azért is. :) én voltam aki erősített a színeken. Leszarom, hogy lepontoz a sok vak gyökér. Tapasztalatból írtam. Az enyém is így kezdődött a 3. Nap végére lett szemmel látható a 2. Csík... lassan erősödött. Esetleg próbálj egy másik tesztet majd. Én drukkolok, hogy erősödjön. A bunkókkal meg ne foglalkozz épp elég szánalmasak így is nem kell őket mégjobban sajnálni sem etetni :D bozakodjunk együtt ;)
2014. jan. 1. 12:33
 43/77 anonim ***** válasza:
73%

Szijja!

Én mindkettőn làtom a nagyon halvàny màsodik csíkot. Drukkolok h holnap erősebb legyen :)

K.

2014. jan. 1. 12:34
 44/77 anonim ***** válasza:
43%
Bizakodjunk. Bocsi teló powa. :)
2014. jan. 1. 12:36
 45/77 anonim ***** válasza:
100%
18-as vagyok. Nem tudom miért pontoztatok le :( Én csak megcsináltam a tesztet negatívba és elmondtam hogy én mintha látnék valamit de nem szeretném biztatni, tudom milyen ez. Most ezért tényleg így lepontoztatok?? :( Csak segíteni szerettem volna. Úgy látszik bunkón kell válaszolni hogy ne pontozzanak le.
2014. jan. 1. 13:06
 46/77 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van kérdező. de ahogy az egyik válaszoló írta rakjál fel majd egy erősebb képet. sok sikert.
2014. jan. 1. 13:08
 47/77 anonim ***** válasza:
51%
Én 2 csíkot látok rajta. Halványan ugyan, de látom.
2014. jan. 1. 13:09
 48/77 anonim ***** válasza:

19-es vagyok. Nem sikerült megtalálnod a makro módot a fényképezőn?:) Pedig tuti ott van az!:) Én gépem is egy teljesen alap gép mégis van. Esetleg telefonnal csináltad?

De a kép minőségét félretéve,ezen is látok második csíkot.:)

Az oldalból való kiábrándulást meg tökéletesen meg tudom érteni.Én nap mint nap átélem ezt az érzést,akkor is,ha általában csak segíteni vagyok itt.Mindig megkapom a lepontozást,pedig tényleg a jószándék vezérel és csak akkor szólok hozzá bármihez is,ha tapasztalattal tudok segíteni.És nem a lepontozás zavar,hanem ahogy összezavarják meg megbántják a Kérdezőt (+Engem is) olyanok,akiknek gőze nincs az egészről....na tudnék panaszkodni.Én mondjuk azért évek óta itt vagyok,legalább kontrasztnak.Neked is kitartást és izgatottan várok még képet!:)

2014. jan. 1. 13:26
 49/77 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőn, és a második teszteden is látom halványan.

Mert LEHET látni, bízzunk benne, hogy tovább erősödik!

Sok a rosszindulatú válaszoló, aki irigykedik, vagy csak rossz napja van, így másnak is azzá teszi.

Nekem 4 hónapon belül 2 vetélésem volt, mégis tudok örülni, ha másnak babája lesz, nem kellene lehúzni a kérdezőt azért, mert irigyek vagytok!

2014. jan. 1. 13:50
 50/77 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Tudom,nem ide illene írnom,de nekem múlt havi mensim napján ilyet teszteltem.Egy halvány árnyékszerű volt.Utána már nem teszteltem.DE,én fogamzásgátlót szedek és az a levél folyamán vagy 4szemet kihagytam,azért is teszteltem (biztonság kedvéért).És most NEM JÖTT MEG,a szünetben.Most lehet mégis terhes vagyok?? :O
2014. jan. 1. 14:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!