Pozitív vagy negatív a tesztem? Holnaputánra nem várom!
Alapvetően három gond van a kérdéssel kapcsolatban.
Az egyik, hogy iszonyat elmosódott a kép, így alig-alig látható.
A másik, hogy a menstruáció előtt teszteltél.
És végül a harmadik, hogy egy nap alatt nem is fog erősödni szemmel láthatóan. Nekem sem erősödött egy nap alatt, sőt, a reggeli tesztek mindig halványabbak is voltak, mint a délutániak.
Az én véleményem összességében az, hogy ez egy pozitív teszt, vagy legalábbis van rajta második csík. Hogy ebből végül mi lesz, azt senki nem fogja megmondani, de én nagy esélyt látok arra, hogy a te nagy új évi ajándékod egy terhesség. Drukkolok, hogy valóban így is legyen :) Írj holnap is! És használj macro módot a fényképezőn!
Szijja!
Én mindkettőn làtom a nagyon halvàny màsodik csíkot. Drukkolok h holnap erősebb legyen :)
K.
19-es vagyok. Nem sikerült megtalálnod a makro módot a fényképezőn?:) Pedig tuti ott van az!:) Én gépem is egy teljesen alap gép mégis van. Esetleg telefonnal csináltad?
De a kép minőségét félretéve,ezen is látok második csíkot.:)
Az oldalból való kiábrándulást meg tökéletesen meg tudom érteni.Én nap mint nap átélem ezt az érzést,akkor is,ha általában csak segíteni vagyok itt.Mindig megkapom a lepontozást,pedig tényleg a jószándék vezérel és csak akkor szólok hozzá bármihez is,ha tapasztalattal tudok segíteni.És nem a lepontozás zavar,hanem ahogy összezavarják meg megbántják a Kérdezőt (+Engem is) olyanok,akiknek gőze nincs az egészről....na tudnék panaszkodni.Én mondjuk azért évek óta itt vagyok,legalább kontrasztnak.Neked is kitartást és izgatottan várok még képet!:)
Én az elsőn, és a második teszteden is látom halványan.
Mert LEHET látni, bízzunk benne, hogy tovább erősödik!
Sok a rosszindulatú válaszoló, aki irigykedik, vagy csak rossz napja van, így másnak is azzá teszi.
Nekem 4 hónapon belül 2 vetélésem volt, mégis tudok örülni, ha másnak babája lesz, nem kellene lehúzni a kérdezőt azért, mert irigyek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!