Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív a tesztem...

Andrea33 kérdése:

Pozitív vagy negatív a tesztem? Holnaputánra nem várom!

Figyelt kérdés
[link]
2013. dec. 31. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
47%

Nem Veled van a baj,csak a kép minőségével.

Attól függetlenül én látom amit Te látsz-ott van a csík.Viszont várd meg a nemvárt napját,mert ha akkor erősebb akkor nagyobb eséllyel marad Veled.

Drukkolok.BUÉK mindenkinek.

2013. dec. 31. 16:35
 12/77 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon homályos a kép, legközelebb használj makro módot, talán úgy értékelhető. Én egyébként nem látok második csíkot, de ezen a képen nem is csoda, légy türelmes és ha te látsz rajta élőben tesztel 3-4 nap múlva ha addig nem jön meg.
2013. dec. 31. 16:41
 13/77 anonim ***** válasza:
78%
valahol igaza van ám annak, aki azt mondja, sokan átesnek a ló túloldalára... én is akartam babát, de a józan eszem megmaradt, nem álmodtam két csíkot, nem mutogattam a a neten, hogy de ugye ott van, ami nincs... nekem nem fáj, nektek lesz rosszabb tőle.
2013. dec. 31. 16:51
 14/77 anonim ***** válasza:
65%

Negatív!

És megvárhatnád az idejét! Csak feleslegesen idegesíted magad!

2013. dec. 31. 17:05
 15/77 anonim ***** válasza:
100%
Elég homályos a kép, de én is csak egy csíkot látok.
2013. dec. 31. 17:10
 16/77 anonim ***** válasza:
87%
negatív, ha nem jön meg egy hét múlva, csinálj tesztet. És mindig azután 3-4 napra tesztelj, hogy elmaradt a nemvárt. előtte nincs értelme.
2013. dec. 31. 17:14
 17/77 anonim ***** válasza:
42%

Kedves kérdező! Megcsináltam a tesztedet negatívba mert én mintha tényleg látnék valamit. Azonban nem szeretnélek se biztatni se semmi mert nem jó érzés csalódni tudom, de én is holnap utánra nem várom én is csináltam tesztet és az enyém hófehér lett sajnos :( A tiéden én látok valamit. Nagyon szurkolok neked!

[link]

2013. dec. 31. 17:58
 18/77 anonim ***** válasza:
36%

Ezt a makro módot fogadd meg (azt hiszem kis virág a jele a gépeken?)! Én is idén tanultam ezt,amikor a csillámtetoválásaimat kellett közelről fényképeznem.Tehát ezzel lehet éles közelit csinálni.

Én mondjuk látom a homályos képen is azt a második csíkot,amit Ti már 4-en láttatok élőben!:) De azért ha több pozitív választ is szeretnél,szerintem készíts egy makrós képet is!

Remélem jövőre már biztosan gratulálhatok! Idén még csak óvatjával.:) Én mondjuk a helyedben ma nem rúgnék már be.;)

2013. dec. 31. 18:09
 19/77 anonim ***** válasza:
48%
Le lehet pontozni, de én látom a második csíkot, amire a kérdező gondol, viszont nem tudom eldönteni, hogy szellemcsík vagy tényleg HCG színezte el. Ne éld bele magad, csinálj tesztet ismét, ha nem jön meg. Drukkolok! Boldog Új Évet Kívánok!
2013. dec. 31. 18:18
 20/77 anonim ***** válasza:
43%
Én is látok ott valamit 2-3 nap múlva tesztelj újra! Az enyém is így kezdődött!!!
2013. dec. 31. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!