Terhes vagyok! Mit csinaljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. A baba tervezett volt,de nem mostanra... Kissé megijedtem.Dolgozom jelenleg külföldön.Elég jó a megelhetesem,viszont most tanácstalan vagyok egy kicsit! Minden adott egy babahoz,de félek..A párom annyira megijedt ettől hogy nem beszél velem:/ Az eskuvot terveztük már jövőre, és utána a babát. Nem tudom mit tegyek?? Ez normális dolog??Adjatok valami tanácsot!2013. dec. 30. 22:30
11/11 A kérdező kommentje:
igazából tudom hogy nem gép előtt kellene ulnom,hanem megbeszélni vele a dolgokat,de ugy érzem ,hogy adok meg neki időt! ugyanis en itt leszek mindig! nem tudom hogy a férfiaknál hogyan működik ez, de remélem hogy meg a 7 hónap alatt meggondolja magat.
2014. jan. 2. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!