Szeretnék mihamarabb teherbe esni, de már nem tudom mi segítene, nem bírom az állandó várakozást, mit javasoltok?
Annyi mindent kipróbáltam.
Iszom a teákat, szedtem a Clostyt 2 hónapig, meg a Norcolutot , rendszertelen mensi miatt.
7 hónap telt már el,és minden megfordult a fejemben.
Az állandó várakozás és reménykedés.Nem vagyok görcsös egyáltalán, ha ez így is jön le, de aki benne van az mind így van vele, szerintem.
Mit tehetnek a dokik ennyi eltelt idő után?
Elmúltam 28 és sürget az idő, mert 2 babát szeretnénk.
A dokim azt mondta ha a nyáron se lesz semmi, akkor augusztusban sperma mintával menjek hozzá.
Segítene az injekció?
Lassan 20 hónapja próbálkozunk, mi is két gyereket szeretnénk, én 30 vagyok, férjem 36 éves. Mindent kipróbáltam amit lehet. Vizsgálatokon túlvagyunk. Minket aztán pláne sürget az idő. Szerinted tudok valamit tenni ellene?! Csak a remény és a várakozás maradt.
Meg valószínűleg a beültetés... :(
Sziasztok!
Már régen jártam erre, ugyanis május 28 óta rengeteg dolgom volt...Azóta született egy gyönyörű kislányom és nagyon boldogok vagyunk!
Egyébként augusztus végén jöhetett össze, mert már addigra feladtam minden próbálkozásomat és nem görcsöltem rá, lesz ami lesz alapon. Ez segített. Ajánlom mindenkinek ezt a hozzáállást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!