Erős rosszullét utalhat vetélésre?
Figyelt kérdés
2 hete folyamatosan küszködök hányingerrel,néha hányok is.Semmi nem segít,van amikor napokig ki sem tudok kelni az ágyból,lehet valami probléma van a magzattal és a testem próbál jelezni?Vetélés jele is lehet az erős rosszullét?2013. dec. 27. 17:51
1/4 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Vannak akiknek nagyon erős a hányinger terhesség elején szerintem nem kell arra következtetni ebből hogy baj van.
2/4 anonim válasza:
Nem,semmi bajod sincs,nem vetélés ez,hanem terhes vagy!
Én a 6.-16 hétig hánytam,napi 4-5x,és fel sem tudtam kelni az ágyból.Ez teljesen normális tünet,terhesség alatt!
Hány éves vagy,hogy ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal???
3/4 anonim válasza:
Statisztikailag azok a nők vetélnek el gyakrabban, akik nem tapasztalnak rosszullétet.
4/4 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok,20 éves és az első babámmal vagyok terhes.Szerintem természetes,hogy aggódok,nem akarom,hogy bármi probléma legyen.Sajnos a családomban történt egy fura eset azóta vagyok ilyen parás.Anyukám babája 6 és fél hónaposan elhalt,erős rosszullétekkel kezdődött aztán pedig hullafoltok jelentek meg a bőrén.:( Rögtön erre tudtam én is gondolni.:(
2013. dec. 28. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!