Beágyazódás, rosszullét, hőemelkedés?
Kb. 6 napja volt pé-m, tehát most kezdődik valószínűleg a beágyazódás...
Lehetséges, hogy attól van hányingerem és rossz közérzetem, ég a testem és most 37 a hőemelkedésem?
Félek és nyugtalanít, más bajom nincs, semmi. Mire gondolhatnék?
Félek kicsit, mert előző, első terhességem mised ab-bal zárult és akkor a beágyazódás környékén 38 fokos lázam volt, hánytam és ment a hasam is... Lehet összefüggés? Immunológiai problémára utalhat ez? Vagy nyugodjak meg?
Panadolt vegyek be este szerintetek, ha feljebb menne?
Ne vegyél be gyógyszert, mivel 37 fokos hőmérséklet pont ideális peteérés után. Nekem is annyi volt reggel, ma vagyok a 9. dpo-n.
Sok sikert a babához!
Köszönjük! :)
Hogy alakult a hőd?
37,8-9. Remelem ez jó jel. :) Neked mennyi?
Mikor szeretnél tesztelni? Én jövô hét péntek körül...
Már megijedtem! :)
Én ma hajnalban teszteltem (10. dpo-n), és nagyon halvány, de mégis egyértelmű 2. csíkot láttam. Nagyon-nagyon remélem, hogy holnap már erősebb lesz. :)
Ügyes vagy, hogy ilyen sokáig tudsz várni a teszteléssel. Megmutatnád a görbédet?
De jóóó! :) Ez nagyon szuper hír.
Nincs görbém, nem vezettem, csak a rossz közérzetem miatt mértem meg a hőmet. Így derült ki, hogy hogy állok ezzel a dologgal...
Én nem tudom napra pontosan mikor volt a pé-m, csak saccolom, de még csak a 7. nap körül lehetek max, a tesztelés nagyon korai lenne...
Te éreztél valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!