Hogyan lehetséges egy pozitív terhességi teszt után egy negatív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem az a problémám, hogy tegnap este csináltam egy 25-ös érzékenységű terhességi tesztet, ami jól látható második vonalat mutatott. Ma délután megismételtem egy 12,5-es érzékenységűvel, ez negatív lett. Párommal babát szeretnénk, de ez kicsit nehézkes, mivel PCOS vagyok. Lehet ennek köze esetleg az eredmények eltéréséhez? Ha nem, mégis milyen magyarázat lehet arra, hogy egy teszt, ami nagyobb mennyiségben lévő hormonnál mutatja ki a terhességet pozitív lett, míg a már kevesebb hormonnál jelző negatívat adott? A válaszokat előre is köszönöm! Egy 26 éves lány2013. dec. 26. 23:21
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, erről már hallottam. Kicsit félek is. A gond csak az, hogy szezonálisan dolgozunk és most hogy jön az új év is, nem tudok dokihoz menni, majd csak 7-e körül. Reméljük nem lesz semmi gond! :)
2013. dec. 28. 08:03
12/12 anonim válasza:
szia! tudom mar regi a kerdesed..de mi lett a vege? volt babad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!