Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek az normalis hogy...

Szerintetek az normalis hogy mar 18 evesen valaki babat akar?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele de en mar lasan 1 eve vagyom egy babara ..volt egy par szemely akitol meg kerdesztem hogy ok mit gondolnak es azt montak nekem hogy nem vagyok normalis hogy ilyen fiatalon gyereket akarok...de en valahogy maskep gondolom ezt..egy gyerek a legg csodalatosabb dolog egy no szamara (szerintem) es en igy gondolkozom...szeretnek egy par otletet ha lehetne hogy mit gondoltok erol...elore is koszonom a valaszokat :-)
2013. dec. 26. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia most fogok kapni par negativ komit. de mar megszoktam .en is 18 vagyok es van egy tunderi 8honapos kislanyom.

elso: cafolom h nem ert hozza. akkor en se ertenek hozza? ez nem kor fuggo hanem feleloseg tudat. jo mondjuk ha 14 eves akar gyereket akkor mar fura.kerdezo:szerintem ha szeretnel kisbabat akkor a paroddal is megkene beszelni.

parod dolgozik? szulok orulnenek neki?

2013. dec. 27. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:

nem tudom melyik szulo orulne neki, ha a gyereke 18 évesen terhes lenne...(bàr biztos a romàknàl ez oké..) a szulo annak orul, ha a gyerek tobbre viszi, mint o..ha tanul, ha a munkàjàban elismerik és megbecsulik, ha buszke lehet a gyerekére.. ha stabil, boldog pàr kapcsolatban él és baba szuletik.

de 18 éves hova szul?? kinek???

2013. dec. 27. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a sok roma szuli a gyereket 14-15 evesen. es ha mar egy paraszt akar gyereket fiatalon levan nezve. szerintem nekunk magyaroknak kene szaporodnunk nem a senkiknek akik csak … ertitek. jo vannak rendesek is koztuk de az nagyon ritka. nem vagyok rasszista nem lenne veluk semmi baj ha normalisan elnenek a MI orszagunkban...
2013. dec. 28. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:

17:10

Igen parom dolgozik es enis dolgozom suli melet...szuleim nm tudom hogy ha orulnenek neki vagy sem...

2013. dec. 28. 00:22
 15/15 anonim ***** válasza:
kicsit probald meg oket ravezetni. pl utalj ra h szeretnenek e unokat. nekem apum nem is akart hallani rola h unoka legyen de mikor mar terhes lettem alig varta h megszulessen es most ot imadja a vilagon a legjobban :)
2013. dec. 28. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!