Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális, vagy akár terhes...

Ez normális, vagy akár terhes is lehetek?

Figyelt kérdés

Februárban abba hagytam a fog.gátlót. Késett is a mesim,csak március végén jött meg és az teljesen átnyúlott áprilisba. 27-én betegnek kellett volna lennem,de még most sem vagyok. Lehet azért mert átnyulott az előző havi mesi,erre a hónapora akokr kimarad ebben? A gyógyszer abbahygaása miatt.

Párommal azóta h abba hagytama gyógyszert gumival védekezünk,de 1-2 alkalomnmal az elején ugy belemerültünk h az elején nem huztunk gumit,vagy megszakításossal védekeztünk.

NORMÁLIS VÁLASZOKAT! KÖSZÖNÖM!

2010. ápr. 30. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Több dolgot írsz, nem mindent értek teljesen...

Aki abbahagyja a fogamzásgátlót, annál normális, hogy nem rendeződik azonnal vissza a ciklus.

Miért kellett volna betegnek lenned?

Hogy a vérzésed hány napig tart, nincs összefüggésben azzal, hogy mikor fog újra megjönni.

Ha megszakítással védekeztek, az nem túl biztonságos, mivel az előváladék is tartalmaz spermiumokat, így teherbe lehet esni.

Végül hogy babás vagy vagy sem, azt teszteléssel tudod majd eldönteni, az összevissza vérzés miatt esetleg keress meg egy orvost, és ha amúgy nem terveztek babát (és nincs is), akkor érdemes megbeszélni, hogy hogyan védekezzetek...

2010. ápr. 30. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Előzőnek: menstruáció=betegség.

Szerintem a fogamzásgátló abbahagyása miatt rendszertelen a ciklusod, de egy teszt megmutatja a tutit!

2010. ápr. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!