CORAX DIRECT teszten halvány csík, de normális, látható, lehetek terhes?
Megijedtem, teszteltem. Időn belül, tehát 5 percen belül megjelent egy halvány de jól látható rózsaszín szép csík. Tévedhet így teszt? Csináltam másikat, de azt nem reggel
és az negatív lett. Védekezem is, így furának találtam. Még menzesz előtt vagyok, csak aggódtam... Várom a tapasztalataitok.
Köszi az eddigieket is. Igen azért is teszteltem. És kissé kétségbe vagyok esve. Gyógyszert szedek, de valami fura volt , nem olyan mint eddig, hasam is szurkál és nyomás érzés, amilyet nem tapasztaltam. stb.
Nem szellemcsík, itt is találtam egy képet
(ezaz: [link] , nekem is ugyan ilyen volt, talán még jobban kivehető, halovány de látható, és ott a hölgy rakott fel pár nap múlva erősebb csíkosat...
Bizonyos ciszták termlehetnek HCG-t,de ezek annyira ritkák,hogy teljesen ki is zárható.. mennyi idős vagy egyébként,ha szabad tudni?
nekem volt már hamis pozitiv tesztem,de az a "Maria Romed" márkanevet viselte,amiről csak rosszat irtak többet között itt is.
Szia!
Ez a teszt bizony engem becsapott! :((
Itt a régi kérdésem és a fotó is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Remélem Téged nem csap be!
A nemvárt előtt 1 nappal csináltam azt hiszem,majd másnap másmilyen teszt full nega lett és még aznap megjött!
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!