CORAX DIRECT teszten halvány csík, de normális, látható, lehetek terhes?
Megijedtem, teszteltem. Időn belül, tehát 5 percen belül megjelent egy halvány de jól látható rózsaszín szép csík. Tévedhet így teszt? Csináltam másikat, de azt nem reggel
és az negatív lett. Védekezem is, így furának találtam. Még menzesz előtt vagyok, csak aggódtam... Várom a tapasztalataitok.
szia!
én is Dianéztem régebben. miért gondoltad, hogy terhes vagy? kimaradt pár szem? vagy késik?
hát, nem tudom. én is csináltam már coraxxal tesztet, de az ennél egyértelműbben volt negatív. sajnos nem látszik rajta, hogy színes-e. ha rózsaszín, akkor terhes vagy.
örülnél neki egyébként?
Szia,
Nagyon ritkán esik meg hogy egy teszt álpozitív legyen, amikor ilyen van (egyik nap pozitív aztán késpbb már negatív) akkor az is megeshetett hogy elindult valami de nagyon korán el is halt, ilyenkor a HCG nem ürül ki azonnal és elhalás után pár napig még kimutathatják bizonyos tesztetk a HCG jelenlétét.
Nem azt mondom persze hogy itt is ez történt, de abszolút előfordulhatott.
A fogigátlóról csak annyit hogy egyik barátnőm tabi pontos szedése mellett szült ikrek lánykákat :)))
(nekem egyébként pont a Corax teszt mutatta ki a babámat a nemvárt előtti 1-2 napban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!