CORAX DIRECT teszten halvány csík, de normális, látható, lehetek terhes?
Megijedtem, teszteltem. Időn belül, tehát 5 percen belül megjelent egy halvány de jól látható rózsaszín szép csík. Tévedhet így teszt? Csináltam másikat, de azt nem reggel
és az negatív lett. Védekezem is, így furának találtam. Még menzesz előtt vagyok, csak aggódtam... Várom a tapasztalataitok.
Egy hetet semmiképpen nem kell várnom ugyanis 3 napja van még a mensinek, hogy megjöjjön, de akár ma is lehetett volna. Ugyanis gyógyszert szedtem és a 7 napból a 2.-on vagyok. Tehát már ki kell mutatnia,ha van valami. Nagyon félek csajok :S.
Na csak megmutatom a 2. corax-ot, ez egy esti(tudom-tudom...türelmetlen voltam), előtte 2 nappal volt 1 reggeli az ettől erősebb volt :
Szia én látom a csikot hálványan..
nekem a 26. napon neg lett, és a nemvárt után a 29. napon olyan halvány hogy alig láttam, de terhes vagyok..
www.ciklus.hu
ott betudod jelölgetni mi mennyi , milyen és a mennyiséget is.
egyébként jó az ONE MINUTE?
Ja nem akarok hőmérsékletet figyelni, nem is "szabadna" terhesnek lennem,csak az érdekelt volna hogy, hogy alakul menzesz és terhesség esetén, szóval mikor esik le, mert most 37 körül vagyok.
Hát én nem tudom már mi a helyzet ezekkel a szar tesztekkel.Csak úgy csinál az ember és pozi azért az érdekes lenne. De ugye a CORAX-nak 20-as az érzékenységi szintje a többié 25-ös volt. Azért ez gáz, hogy ha semmi és mégis kijelez valamit. Majd megkérdezem az orvosom, ha nincs semmi akkor is, hogy a teszt szerint miért volt 20 felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!