Szerintetek az normalis hogy mar 18 evesen valaki babat akar?
Igen, normális, hogy "akar". Ha szül is, az a mai világban nem normális.
Tényleg nagyon csodálatos dolog egy új élet, de azt tisztességben fel kell nevelni lehetőleg apával. Nekem nem tudod megmagyarázni, hogy ez 18 évesen lehetséges, mert nem az. Készséggel elhiszem, hogy a szülők is segítenek, de a gyereket az ember nem a szüleinek szüli.
Jaj nem kell azért leoltani 18 éves nem kisgyerek már,azért mert manapság a nők 30 felett szülnek egy 18-19 éves is simán lehet érett,sőt akár jobb anyuka is.
A probléma sosem a kor,bár azért elég necces első gyereket vállalni 35 év felett vagy 18-19 év alatt.
Egy kisgyerek sokba kerül,plusz rengeteg szervezést igényel,ha van egy párod akivel régóta együtt vagytok,már el is jegyzett dolgozol,tanulsz,párod nagyon jól keres stb akkor nem korai,de amúgy én várnék mindenképp a helyedben egy 2-3 évet legalább.Jó dolog fiatal anyának lenni,de én 18 évesen még baromira nem akartam anya lenni,21 évesen lettem az,bár meglepetés baba volt,későbbre terveztük,és bármennyire is felelősségteljes,gondoskodó voltam most érzem magam igazán érettnek egy kisbabára 24 évesen.Egy anya a gyerek mellett érik meg igazi anyává és ez nem korfüggő,de azért inkább még maradj meg az álmodozás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!