Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek az normalis hogy...

Szerintetek az normalis hogy mar 18 evesen valaki babat akar?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele de en mar lasan 1 eve vagyom egy babara ..volt egy par szemely akitol meg kerdesztem hogy ok mit gondolnak es azt montak nekem hogy nem vagyok normalis hogy ilyen fiatalon gyereket akarok...de en valahogy maskep gondolom ezt..egy gyerek a legg csodalatosabb dolog egy no szamara (szerintem) es en igy gondolkozom...szeretnek egy par otletet ha lehetne hogy mit gondoltok erol...elore is koszonom a valaszokat :-)
2013. dec. 26. 22:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
FELEJTSD EL! Még gyerek vagy, és nem értesz hozzá!
2013. dec. 26. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
ahogy az elso is irta, felejtsd el
2013. dec. 26. 22:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális, mint ahogy mindenki családi házról meg kutyákról is ábrándozik. Amíg csak ábrándozik róla semmi baj vele.
2013. dec. 26. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Én is akartam, ha éppen volt barátom. Egyébként tudom, hogy nem kellene még, de szerelmesen elszáll az ember agya :D Nekem az segít a földön maradni, hogy gyakran vigyázom a rokongyerekekre, és így látom, hogy bizony jó sokat szenved velük az ember még az anyagiakon felül is.
2013. dec. 26. 22:42
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Igen, egy gyerek a legcsodálatosabb dolog egy NŐ számára, és NEM EGY KISLÁNY számára
2013. dec. 26. 22:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, normális, hogy "akar". Ha szül is, az a mai világban nem normális.

Tényleg nagyon csodálatos dolog egy új élet, de azt tisztességben fel kell nevelni lehetőleg apával. Nekem nem tudod megmagyarázni, hogy ez 18 évesen lehetséges, mert nem az. Készséggel elhiszem, hogy a szülők is segítenek, de a gyereket az ember nem a szüleinek szüli.

2013. dec. 26. 23:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális! Semmi baj nincs ezzel. Én is így voltam vele, de minimális anyagi biztonság és jó párkapcsolat nélkül a baba sokáig csak álom maradt. Elsőnek leérettségiztem majd egyetemre mentem. Ott úgy ahogy kiéltem magam. Az utolsó évben megismerkedtem egy sráccal. Összeköltöztünk majd lediplomáztam. Ezután állást kerestem, fél év után találtam. Elkezdtem dolgozni, közben egyre jobban ment az életünk és nagyobb és nagyobb lakásba költöztünk. Két év kemény munka után gondoltam úgy, illetve a párom is, hogy eljött a mi időnk a babához. Ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót hála az Égnek, megfongant a kisfiam. Most járok a nyolcadik hónapban. Közben a párom megkérte a kezem és novemberben összeházasodtunk. Ma már tudom, hogy érdemes volt várnom. Azt kívánom neked is, hogy legyél nagyon türelmes, igyekezz mindent megteremteni a kicsi érkezéséhez és pár éven belül jó anya leszel! 25 éves 32 hetes kismami.
2013. dec. 27. 06:36
 8/15 anonim ***** válasza:

Jaj nem kell azért leoltani 18 éves nem kisgyerek már,azért mert manapság a nők 30 felett szülnek egy 18-19 éves is simán lehet érett,sőt akár jobb anyuka is.

A probléma sosem a kor,bár azért elég necces első gyereket vállalni 35 év felett vagy 18-19 év alatt.

Egy kisgyerek sokba kerül,plusz rengeteg szervezést igényel,ha van egy párod akivel régóta együtt vagytok,már el is jegyzett dolgozol,tanulsz,párod nagyon jól keres stb akkor nem korai,de amúgy én várnék mindenképp a helyedben egy 2-3 évet legalább.Jó dolog fiatal anyának lenni,de én 18 évesen még baromira nem akartam anya lenni,21 évesen lettem az,bár meglepetés baba volt,későbbre terveztük,és bármennyire is felelősségteljes,gondoskodó voltam most érzem magam igazán érettnek egy kisbabára 24 évesen.Egy anya a gyerek mellett érik meg igazi anyává és ez nem korfüggő,de azért inkább még maradj meg az álmodozás mellett.

2013. dec. 27. 14:58
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
18 évesen még tanuljon valaki, sot ...mire egyetemmel, foiskolaval végez 24 éves..utàna azért nem àrtana dolgozni is valamicskét... szoval vàrjàl még vele vagy 8 évet.
2013. dec. 27. 15:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem kisgyerek de nem felelősségteljes felnőtt sem,nincs meg hozzá az élet tapasztalata.
2013. dec. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!