Van itt olyan, aki elkezdett terhesvitamint szedni és össze is jött a baba, több hónap után?
Figyelt kérdés
Több ismerős is mondja, hogy kezdjek el szedni valamilyen terhesvitamint, mert amikor elkezdték szedni, abba a hónapba össze is jött a baba több hónap után. 6 hónapja próbálkozunk, tudom nem sok idő még, de már olyan jó lenne- úgy vágyom rá. Voltam dokinál (vérvétel stb.) mindent rendbe találat, azt mondta, hogy nincs akadálya a babának. Tudom hogy ez csak egy vitamin és nem ezen fog múlni, de mondom több ismerős is állítja hogy akkor jött össze mikor elkezdte szedni. Lehet csak véletlen... Valaki hasonló helyzetben?2013. dec. 26. 11:14
11/12 anonim válasza:
én abban a pillanatban elkezdtem szedni a Gravidát, ahogy eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, de sajnos 9 hónapot váratott magára a pozitív teszt...
Viszont nem tudom lehet e köze hozzá, hogy a 8. próbálkozós hónapban elkezdtem szedni a terhesvitamin mellé 400Mg E-vitamint
12/12 anonim válasza:
Igen, az E vitamint javasolják. Magában a terhesvitamin NEM segíti elő teherbeesést, nyilván jót teszel magadnak azzal, hogy szedsz vitamint, felkészül a szervezeted, rendben lesz az immunrendszered. Nagy tévhit egyébként az, hogy segíti, mert nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!