Van itt olyan, aki elkezdett terhesvitamint szedni és
össze is jött a baba, több hónap után?
Csak véletlen. A terhes vitaminnal csak rendbe teszed az immunrendszered, nem segíti elő a teherbeesést.
2013. dec. 26. 11:57
2/12 anonim válasza:
Nekünk elsőre összejött :) November eleje óta szedem a femibiont és tegnapi tesztem erős pozitívat mutatott!! Én azt hallottam, hogy segíti! Sok sikert!
2013. dec. 26. 12:53
a próbálkozással egyidőben tanácsos elkezdeni, mert 2-3 hónap alatt gyűlik annyi folsav, amennyi megvéd a nyitottgerinctől. ha még ráadásul segíti is a teherbeesést, az csak plusz jó. ha most nincs rá havi kb 2000, akkor mi lesz később a babával? én 2 évig szedtem előtte.
2013. dec. 26. 13:21
A terhesvitamin nem segíti elő a teherbeesést. de arra jó, hogy erősíti az immunrendszered és ha összejön a baba, akkor fel lesz töltve a szervezeted vitaminnal. Tehát ártani nem ártasz vele, de nem teherbeejtő csodaszer...
2013. dec. 26. 14:55
5/12 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat, a folsavat már augusztus óta szedem. Amikor elterveztük a babát a házi doki elküldött vérvételre és ott minden rendeben lett, így azt mondta felesleges a terhesvitamin, elég a folsav. Ezért nem szedtem eddig. Egyébként én is a femibion 800 akarom majd szedni.
3-as!Latsz te itt olyan mondatot amiben a kerdezo azt irta hogy nincs ra 2000 forintja???????????????
Atyaeg!!!!!
Kedves kerdezo!A terhesvitamin mint ahogy elottem is leirtak csak a szervezeted tolti fel vitaminokkal...
En anno a mehpempot szedtem es 2 honap utan terhes lettem.
Hogy attol vagy csak veletlen egybeeses nem tudom,de az eredmeny a lenyeg.
Probalj meg valamit elkezdeni szedni akar a vitamint is,mert ha valamikor a kozeljovoben pozitiv lesz a teszted nagyon jo erzes arra gondolni hogy "amit lehetett megtettem a babamert,es Sikerult!!!!!!" :)
Sok szerencset!
2013. dec. 26. 15:28
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó aranyos vagy :) Nekem is van itthon méhpempő egy 25g-os, nem rég vettem csak még nem mertem elkezdeni szedni, mert írják hogy elnyújtja a ciklust meg ilyenek...és nekem óramű pontosan szokott megjönni, peteérésem is van, mindig érzem félidőben, szóval ezekkel nincs gond, ezért úgy vagyok vele hogy nem tudom hogy szedjem-e. Lehet egy két hónap múlva ha még mindig nem jön össze elkezdtem szedni. Neked nem volt semmi mellékhatása?
Nekem is mindig 26 naposak voltak a ciklusaim teljesen normális luteális szakasszal.Egyáltalán nem tolta ki a ciklusomat egy nappal sem.
Annyi hogy a masodik honap utan pozitiv lett a tesztem.Azt persze nem tudom hogy ettol-e!?
Nem akarlak rábeszelni csak leírtam hogy tudd.Esetleg ha valamikor vacilálnál rajta hogy szedd, avagy sem, akkor jusson eszedbe az én pozitiv példám! :D
2013. dec. 26. 21:00
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem mindket gyerekem terhesvitaminnal jott ossze. Az elsonel 1 honap szedes utan, most 2,5 honap kellett. Es tuti hogy ettol mert most a masodikkal majdnem 1 evig probalkoztunk elotte vitamin nelkul es nem jott ossze.
2013. dec. 27. 10:50
Kapcsolódó kérdések: