Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki elkezdett...

Van itt olyan, aki elkezdett terhesvitamint szedni és össze is jött a baba, több hónap után?

Figyelt kérdés
Több ismerős is mondja, hogy kezdjek el szedni valamilyen terhesvitamint, mert amikor elkezdték szedni, abba a hónapba össze is jött a baba több hónap után. 6 hónapja próbálkozunk, tudom nem sok idő még, de már olyan jó lenne- úgy vágyom rá. Voltam dokinál (vérvétel stb.) mindent rendbe találat, azt mondta, hogy nincs akadálya a babának. Tudom hogy ez csak egy vitamin és nem ezen fog múlni, de mondom több ismerős is állítja hogy akkor jött össze mikor elkezdte szedni. Lehet csak véletlen... Valaki hasonló helyzetben?

2013. dec. 26. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak véletlen. A terhes vitaminnal csak rendbe teszed az immunrendszered, nem segíti elő a teherbeesést.
2013. dec. 26. 11:57
 2/12 anonim válasza:
49%
Nekünk elsőre összejött :) November eleje óta szedem a femibiont és tegnapi tesztem erős pozitívat mutatott!! Én azt hallottam, hogy segíti! Sok sikert!
2013. dec. 26. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
a próbálkozással egyidőben tanácsos elkezdeni, mert 2-3 hónap alatt gyűlik annyi folsav, amennyi megvéd a nyitottgerinctől. ha még ráadásul segíti is a teherbeesést, az csak plusz jó. ha most nincs rá havi kb 2000, akkor mi lesz később a babával? én 2 évig szedtem előtte.
2013. dec. 26. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
A terhesvitamin nem segíti elő a teherbeesést. de arra jó, hogy erősíti az immunrendszered és ha összejön a baba, akkor fel lesz töltve a szervezeted vitaminnal. Tehát ártani nem ártasz vele, de nem teherbeejtő csodaszer...
2013. dec. 26. 14:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat, a folsavat már augusztus óta szedem. Amikor elterveztük a babát a házi doki elküldött vérvételre és ott minden rendeben lett, így azt mondta felesleges a terhesvitamin, elég a folsav. Ezért nem szedtem eddig. Egyébként én is a femibion 800 akarom majd szedni.
2013. dec. 26. 15:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3-as!Latsz te itt olyan mondatot amiben a kerdezo azt irta hogy nincs ra 2000 forintja???????????????

Atyaeg!!!!!

Kedves kerdezo!A terhesvitamin mint ahogy elottem is leirtak csak a szervezeted tolti fel vitaminokkal...

En anno a mehpempot szedtem es 2 honap utan terhes lettem.

Hogy attol vagy csak veletlen egybeeses nem tudom,de az eredmeny a lenyeg.

Probalj meg valamit elkezdeni szedni akar a vitamint is,mert ha valamikor a kozeljovoben pozitiv lesz a teszted nagyon jo erzes arra gondolni hogy "amit lehetett megtettem a babamert,es Sikerult!!!!!!" :)

Sok szerencset!

2013. dec. 26. 15:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó aranyos vagy :) Nekem is van itthon méhpempő egy 25g-os, nem rég vettem csak még nem mertem elkezdeni szedni, mert írják hogy elnyújtja a ciklust meg ilyenek...és nekem óramű pontosan szokott megjönni, peteérésem is van, mindig érzem félidőben, szóval ezekkel nincs gond, ezért úgy vagyok vele hogy nem tudom hogy szedjem-e. Lehet egy két hónap múlva ha még mindig nem jön össze elkezdtem szedni. Neked nem volt semmi mellékhatása?
2013. dec. 26. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig 26 naposak voltak a ciklusaim teljesen normális luteális szakasszal.Egyáltalán nem tolta ki a ciklusomat egy nappal sem.

Annyi hogy a masodik honap utan pozitiv lett a tesztem.Azt persze nem tudom hogy ettol-e!?

Nem akarlak rábeszelni csak leírtam hogy tudd.Esetleg ha valamikor vacilálnál rajta hogy szedd, avagy sem, akkor jusson eszedbe az én pozitiv példám! :D

2013. dec. 26. 21:00
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen :)
2013. dec. 26. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem mindket gyerekem terhesvitaminnal jott ossze. Az elsonel 1 honap szedes utan, most 2,5 honap kellett. Es tuti hogy ettol mert most a masodikkal majdnem 1 evig probalkoztunk elotte vitamin nelkul es nem jott ossze.
2013. dec. 27. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!