A Jónás-módszer bevált valakinek? Én nem tudom megcsinálni. Van aki ért hozzá? Esetleg megcsinálná nekem? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 11:04
11/14 anonim válasza:
Nekem sikerült megcsinálnom,de egy kukkot sem értek belőle!
Segítene nekem is valaki???
Bocsi az off-ért! :D
12/14 anonim válasza:
egy kis segítség nekem is kellett hozzá: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
13/14 anonim válasza:
Hogy bevált-e? A lányom helyett fiút jósolt, és 2 hetet tévedett a fogantatás idejében, ami ugyebár elég sok, tekintve a 28 napos ciklusomat.:) Szóval, nekem játékszinten érdekes volt, de abszolút használhatatlan. De attól még nálad működhet.
14/14 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsi leszek rá, hogy nálam mi lesz decemberben. A Jónás szerint11-14-ig van esélyünk a babára, az ciklus.hu pedig 6-ára tette az ovumat, tehát én úgy gondolom, hogy akkor pedig 3-7-ig van esély. Ez elég nagy eltérés, de majd kiderül. Most a férjem is itthon lesz 1 hetet, 5-13-ig, így talán sikerül:-))
2009. nov. 26. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!