Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ott valami csikféle? Kép...

Van ott valami csikféle? Kép csatolva.

Figyelt kérdés

Csak képzelődöm? Ez szellemcsik?

[link]

2009. nov. 25. 14:46
 81/98 anonim ***** válasza:

Mondd, hogy nem jött meg?!!!

Mi történt azóta?

2009. dec. 3. 12:59
 82/98 A kérdező kommentje:
De sajnos megjött, bár alig van valami, de hát ugye mindig igy kezdődik.
2009. dec. 3. 14:06
 83/98 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét és a drukkot is!
2009. dec. 3. 14:07
 84/98 anonim ***** válasza:
de hát akkor nem értem!én látom azon a teszten a pozit!!!!remélem nem lessz több menzid és pár nap mulva erős pozitiv lessz!
2009. dec. 3. 14:42
 85/98 anonim ***** válasza:

:(:( jajjj nnnneee mááááárrrrr!!!!!!!!!!!!

ha kevés akkor még van remény! én is láttam azt a pozitív tesztet!!!!! jajj mindjárt sírok:(:(:(

írd majd meg még este is meg reggel is, hogy mi van veled! nem hívsz fel egy orvost? hátha azt mondja irány be és ad valamit ami visszaállítja a dolgokat!!!!!!!

mond meg neki, hogy volt pozi teszted és hogy mostmeg picit vérzel!! gyerünk hivd a dokit!!!!! légyszi!!!!

2009. dec. 3. 14:49
 86/98 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt hittem hogy pozitiv. De úgy látszik ha volt is, nem maradt meg a baba.
2009. dec. 3. 14:50
 87/98 A kérdező kommentje:

Egy erős pozitiv teszt után biztos rohannék a dokihoz. De nem is voltam benne biztos hogy ez a teszt pozitivnak számit..

Most ráadásul külföldön vagyok és az itteni dokimnak nincs is helyben ultrahangja hogy megnézze tényleg terhes vagyok-e. Beutalót tud adni ultrahangra az aszisztense és nem jutnék előbbre egyhamar... Egyébként csak ilyen vizes-barnás valamim van. Holnap reggelre meg be is jelentkeztem vérvételre, mert azt mondták hogy a menzim 2. napján menjek. A hormonszinteket nézik.

2009. dec. 3. 14:56
 88/98 anonim ***** válasza:

Sajnálom, a mult hónapban jártam ugyan igy, csak nem akartam leirni neked.5 tesztem lett ilyen. Viszont ne add fel, ne keseredj el hisz igaz most megjött (ami még alig van ahogy irtad) de a jövő hónap lehet a tietek.Nekem bejött.:)Elkeseredés után azt mondtam,hogy most sikerülni fog, és sikerült.

6 hetes km

2009. dec. 3. 15:03
 89/98 anonim ***** válasza:

Szia!

1. oldal 14.50-ese vagyok.

Ez még nem vérzés. A barnázás nem jelent semmit, csak hogy figyelj magadra: feltett lábakkal pihenj, feküdj, egyél sok kalciumot, c-vitamint, fehérjét.

Ha vér is van, az már tuti sikertelen.

A teszt sokáig pozitívet mutathat, mert a hcg-d folyamatosan ürül ki.

Vérvételen esetleg hcg-mérést is kérhetnél. Hátha!

Szerintem még van remény, de azért ne lovalld bele magad.

Nagyon szurkoltam és szurkolok Neked!

2009. dec. 3. 20:19
 90/98 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedvesek vagytok.

Próbálok pihenni, de holnap is még elég sok dolgom van. Majd kicsit lazábbra veszem a tempót. A vérvételen néznek HCG-t, de az eredmény nincs meg rögtön...

2009. dec. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!