Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt peteérésem? Görbe csatolva.

Volt peteérésem? Görbe csatolva.

Figyelt kérdés

[link]

Korábban már érdeklődtem ez ügyben, de még nem lehetett látni...Akkor most a 24-25. ciklusnapon volt PÉ-m? Semmit nem éreztem akkor, se ovus fájdalom, se tojásf. nyák...

2011. szept. 21. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
szeptember 8-án volt péd.
2011. szept. 21. 08:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Első! Honnan jött ez a szeptember 8? Mert utána még kb. hatszor esett a hője!

Én 25.-e körülire tenném!

2011. szept. 21. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
A hő és az ovu teszt alapján is 26. cn-en volt.
2011. szept. 21. 10:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szerintetek mikor tesztelhetnék először?:)(Tudom, hogy két hetet kellene várni, de kíváncsi lennék, hogy hamarabb volt-e valakinek pozi tesztje) Most nagyon belelkesedtem, mert már azt hittem nem lesz peteérésem! Általában egyébként 28-34 naposak a ciklusaim, ezek szerint ez most hosszabb lesz, ugye? Az előző hónapban 28 nap volt és a 15. napon volt pém, előtte nem tudom, mert nem mértem a hőm és nem is ovuteszteltem.
2011. szept. 21. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van 10-es teszted, akkor az ovutól számított 10. napon tesztelhetsz. De akkor sem biztos, hogy még mutatja. Ha csak 25-ös teszted van, akkor érdemes megvárni az ovutól a 12-14. napot. Mivel szerintem a 26. napon volt ovud, így hosszabb ciklusra számíthatsz. 26+14, azaz 40 napos ciklusra. Nagyon drukkolok neked!!!
2011. szept. 21. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a drukkot, nehéz lesz kibírni! Eddig is rossz volt a bizonytalanság, hogy lesz-e pé. De a pé utáni időszak még rosszabb, ilyenkor valahogy olyan lassan telnek a napok:(

Akkor talán vasárnap reggel megpróbálok egy jobb tesztet ellőni! Majd megírom, hogy mi lett!

2011. szept. 21. 17:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Megjött:(
2011. szept. 30. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!